Hoppa till innehåll
DeLaval Sales AB logotyp

Servicetekniker till Rättvik med omnejd

Publiceringsdatum
08 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Vill du arbeta för ett globalt företag där du bidrar till en mer hållbar livsmedelsproduktion? DeLaval är en ledande utvecklare, tillverkare och leverantör av lösningar för mjölkbönder runt om i världen. Som ett företag byggt på innovation arbetar vi ständigt med att hitta sätt att hjälpa våra kunder att göra mer med mindre.

DeLaval söker nu servicetekniker
Vi erbjuder dig ett ansvarsfullt och självständigt arbete i en trivsam och öppen företagskultur som präglas av god gemenskap och en passion för vad vi gör. Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper. Du kommer att få omfattande utbildning vid vårt forskning- och utvecklingscenter i Tumba. Du får en anställning med stora utvecklings- och karriärmöjligheter.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden
Vi söker dig med ett genuint intresse för service där du, med din servicebil självständigt arbetar med service, felsökning och reparationer inom hela DeLavals produktportfölj. Du kommer även att sälja tillbehör och reservdelar och du kommer att ingå i ett beredskapsteam vilket innebär arbete utanför ordinarie arbetstid. I rollen som servicetekniker på DeLaval ingår även att du tar ansvar för administration kopplat till det arbete du utför.

Kvalifikationer och erfarenheter
För att lyckas och trivas i rollen ser vi gärna att du har
  • Gymnasieutbildning, gärna el- eller teknikprogram, maskin- och lastbilsteknik, eller liknande och gärna med arbetslivserfarenhet.
  • Ett stort tekniskt intresse med praktisk läggning.
  • Vana eller vilja av att arbeta självständigt
  • Erfarenhet eller intresse av djurhållning och mjölkproduktion.
  • God datorvana och lätt för att lära system och program.
  • Goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift samt god förståelse av engelska.
  • Lantbrukserfarenhet är meriterande.
Är du:
  • Ansvarstagande med handlingskraft och förmåga att fatta egna beslut.
  • Serviceinriktad med förmåga att skapa goda relationer med kunden i fokus.
  • Strukturerad med förmåga att planera och prioritera.
  • Kommunikativ.
  • Lösningsorienterad.
Vi erbjuder dig
Ett ansvarsfullt och självständigt arbete i en trivsam och öppen företagskultur som präglas av god gemenskap och en passion för vad vi gör. Du har i rollen på DeLaval möjligheter att påverka Sveriges lantbrukares framtid och ekonomi - du kan göra skillnad!

Övrigt
Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse. Tjänsten innebär resor med din servicebil med hemmet som utgångspunkt, B-körkort är ett krav. Resor och övernattningar förekommer i tjänsten och vid behov kan du behöva arbeta på kringliggande distrikt.

Har du frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Lars Rönnberg tel: 070-693 27 53.

Välkommen med din ansökan senast den 8 september 2024!
Vi tillämpar löpande intervjuer.
DeLaval Sales AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
08 september 2024 (24 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vår vision är att möjliggöra hållbar livsmedelsproduktion. Som ett företag som bygger på innovation arbetar vi ständigt med att hitta sätt att hjälpa våra kunder, mjölkproducenter, att göra mer med mindre genom att tillhandahålla världsledande mjölkningsutrustning och lösningar.

Idag har DeLaval cirka 4500 passionerade yrkesverksamma som verkar på mer än 100 marknader runt om i världen. DeLaval är en del av Tetra Laval-gruppen.
Välkommen att läsa mer på www.corporate.delaval.com.