Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Säkerhetstekniker till Granitor Electro

Publiceringsdatum
26 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Är du en självgående säkerhetstekniker som är redo för morgondagens projekt? Söker du en arbetsplats där du erbjuds hög grad av självständigt arbete i nära samarbete med dina kollegor? Då ska du läsa vidare om rollen som tekniker inom säkerhet hos Granitor Electro!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Granitor Electro.

Om företaget

Granitor Electro är inte bara en del av Granitor-gruppen, ett av Skandinaviens största elteknikföretag med över 4 500 anställda, utan också en organisation av expertis och innovation. Som en certifierad anläggarfirma specialiserad på inbrottslarm, brandlarm, CCTV och cybersäkerhet står de i frontlinjen för teknologisk säkerhet. I teamet med 24 medarbetare kommer du att finna dig själv i gott sällskap av projektledare, säljare, ingenjörer och tekniker där varje medarbetare en viktig del för framgången. Om du är en person som längtar efter en självständig roll där kunden alltid står i centrum, samtidigt som du uppskattar kraften i samarbete, då är du perfekt för rollen som tekniker inom säkerhet!

Då Granitor Electro är verksamma inom säkerhetsbranschen kommer utdrag ur belastningsregistret göras innan anställning, liksom en säkerhetsprövning.

Arbetsuppgifter

Som tekniker inom säkerhet är dina huvudansvarsområden driftsättning och installation av inbrottslarm, passersystem, brandlarm, CCTV och överordnade system, liksom felsökning och dokumentation av dessa system. Uppdragen sträcker sig över nyproduktion samt uppdateringar på befintliga anläggningar hos kunder från statliga, regionala och kommunala förvaltningar liksom privata företag. Efter att avslutat uppdrag tillkommer eftermarknadsarbetet med service och instruktioner till kunder. Projekten du är en del av varierar i omfång och komplexitet - här arbetar du med allt från mindre uppdateringar till omfattande systeminstallationer. Ditt arbetsområde är baserat i och omkring Borlänge och för dig som är intresserad finns möjlighet att arbeta med uppdrag utomlands.

* Driftsättning, installation, felsökning och dokumentation
* Nyinstallationer och service inom inbrottslarm, passersystem, brandlarm och CCTV
* Arbetet sker i nyproduktion och befintliga anläggningar hos kunder från statliga, regionala och kommunala förvaltningar liksom privata företag
* Eftermarknadsarbete med service och instruktioner till kunder
* Projekten varierar i omfång och komplexitet

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Utbildning inom el, teknik eller IT
* Grundläggande kunskaper kring el eller svagström
* Flera års erfarenhet av att arbeta med inbrottslarm, passersystem, brandlarm eller CCTV
* Obehindrade kunskaper i svenska i både tal och skrift
* B-körkort

Vi tror att du som söker tjänsten är en person som har förmågan att planera och driva dina uppgifter framåt och att du värdesätter en hög grad av självständighet i ditt arbete. Du har en väl utvecklad förmåga att lösa problem och har en lösningsfokuserad inställning, där ditt intresse för att samarbeta med andra innebär att du vill bidra till att hjälpa dina kollegor. Vi tror också att du har förmågan att skapa struktur i ditt arbete och att vidhålla det du planerat, vilket skapar möjlighet för dig att förhålla dig till ändringar som sker under arbetsdagen och att revidera din struktur.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Borlänge med omnejd
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport via mail, info@bravura.se eller telefon 010-171 47 10 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Bravura logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
25 augusti 2024 (36 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi på Bravura jobbar med bemanning och rekrytering. Hos oss finns möjligheter för dig som vill ta nästa steg i karriären. Välkommen att hitta ditt drömjobb genom oss - som konsult eller rekryterad.