Hoppa till innehåll
Falu Energi & Vatten logotyp

Marksamordnare till Falu Energi & Vatten

Ansök nu

Vill du ha en spännande tjänst inom markavtal där du jobbar mot flera olika verksamheter? Som marksamordnare har du en viktig uppgift som länken mellan våra projektledare och markägare för att möjliggöra utbyggnaden av elnät, stadsnät, VA-nät och fjärrvärmenät.

Vi söker dig som drivs av att skapa goda relationer och vill vara med och bidra till att skapa framtidens Falun.

Falu Energi & Vatten är en viktig samhällsbyggare i Falu kommun. Vi drivs av att skapa en framtidssäker infrastruktur som inte bara ska fungera och göra vardagen bekväm för dagens kunder, utan också för framtida generationer.

Vill du följa med på resan? Vi söker en marksamordnare för fortsatt goda relationer inom markavtal. Du blir en viktig spelare för att kunna möjliggöra långsiktig samhällsutveckling i Falun!

Arbeta som marksamordnare
Som marksamordnare har du dagligen kontakt med många olika aktörer. Du är spindeln i nätet mellan våra projektledare inom el- och stadsnät, vatten och avlopp samt fjärrvärme och markägare inom kommunen. Du ansvarar för att ta fram servitutsavtal, kartunderlag och värderingprotokoll, ibland med hjälp av extern markvärderare och ibland på egen hand. Du ser också till att ersättningar betalas ut.

Du kommer också att:
*Ansvara för att skapa struktur kring hanteringen av markavtal
*Utveckla rutiner och processer med fokus mot att digitalisera och effektivisera arbetssätt
*Stötta hela organisationen med kunskap om avtal, arrende, fastighetsregleringar, markköp, markförsäljning och liknande
*Fungera som samordnare för gemensamma frågor gällande våra olika verksamhetsområden

Kollegan Nina om varför det är spännande att jobba inom VA-verksamheten: VA är ingen ny teknologi men det finns SÅ många utmaningar vi står inför som de flesta inte tänker på. På jobbet dyker det ständigt upp nya frågor och problem att lösa och ta ställning till och jag lär mig hela tiden nya saker.

Din profil
För att passa i rollen har du hög social kompetens samt ett intresse för att knyta kontakter med människor. Du är en uthållig person med god förmåga att förhandla när så behövs. Du bör också ha en god problemlösningsförmåga att använda dig av i utmanande situationer. Som person är du strukturerad och noggrann, men samtidigt resultatinriktad, då arbetet ställer höga krav på din förmåga att både självständigt och tillsammans med andra driva arbetet framåt.

Vi söker dig som har:
*Relevant högskole-/universitetsutbildning alternativt erfarenhet som vi bedömer likvärdig, t.ex. inom fastighetsrätt eller liknande
*Goda IT-kunskaper
*Goda kunskaper i svenska i tal och skrift
*B-körkort

Det är meriterande om du har:
*Erfarenhet från hantering av markavtal och lantmäteriärenden
*Tidigare erfarenhet från avtal- och tillståndshantering inom infrastrukturprojekt
*Kunskap kring mark- och grävarbeten
*Juridisk kunskap gällande markrätt och/eller har erfarenhet från arkivhantering.
*Erfarenhet av att digitalisera arbetssätt

Kollegorna: Marksamordnare samarbetar med kollegor inom hela företaget så kontaktnätet blir brett. Tjänsten är placerad i gruppen Planering & Projekt VA som ansvarar för planering, utredning och projekt inom framför allt VA-ledningsnät. Gruppen består av byggledare, projektledare, mät- och kartingenjör och VA-ingenjörer. Dina kollegor har stor erfarenhet av att utveckla och skapa långsiktigt hållbart ledningsnät.

Det bästa med att jobba hos oss
Hos oss får du en arbetsplats som ger dig möjlighet att förena ett spännande jobb med livskvalité. Vi kännetecknas av att vara en öppen, lyhörd och innovativ arbetsgivare där varje medarbetare är viktig. Alla ska känna att de vill, vågar och kan fatta beslut i sin vardag. Alla medarbetare ska känna en stark gemenskap och erbjudas utvecklingsmöjligheter inom företaget.

Vi är måna om våra medarbetare och erbjuder flera förmåner som till exempel friskvårdsbidrag, sjukvårdsförsäkring, pensionsrådgivning, flextid, arbetstidsförkortning, personalklubb och fri tillgång till gymnastikhall/gym.

Anställningsvillkor
*Tillsvidareanställning. Provanställning kan komma att tillämpas.
*Heltid
*Tillträde enligt överenskommelse

Välkommen med din ansökan
Registrera din ansökan via länken senast 2024-08-18. Bifoga CV som beskriver utbildning och erfarenhet samt ett personligt brev. Vi erbjuder medflyttandeservice för respektive genom Rekryteringslots - https://rekryteringslots.se/

I den här rekryteringen samarbetar vi med rekryterings- och bemanningsföretaget Adecco. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Vid frågor
Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Karin Olofsson, gruppchef Planering och projekt VA på karin.olofsson@fev.se, eller ansvarig rekryterare Ulrika Struve via ulrika.struve@adecco.se.

Då vi står inför semestertider kan svarstiderna vara lite längre än vanligt.

Tillsammans skapar vi framtidens Falun
Falu Energi & Vatten är ett kommunägt företag som omsätter cirka 1085 miljoner kronor per år och har cirka 230 anställda. Med våra verksamheter inom el, kraftproduktion, värme & kyla, stadsnät, återvinning samt vatten är vi en viktig del av infrastrukturen i Falu kommun.

Falu Energi & Vatten logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
18 augusti 2024 (25 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Adecco Rekrytering är Sveriges ledande rekryteringspartner specialiserade på rekrytering av chefer, specialister och generalister inom privat och offentlig sektor. Med 30 års erfarenhet och närvaro på 30-tal orter över hela landet, är vårt viktigaste åtagande att hitta rätt person till rätt jobb, i rätt tid. Vårt mål är att leverera en högkvalitativ rekryteringsresa till våra kunder och kandidater. Vi gör det genom att omvandla komplicerade affärskritiska rekryteringsutmaningar till enkla framtidssäkrade kompetenslösningar. Vi sätter stort värde på att skapa och behålla en nära relation till våra kunder och kandidater - välkommen att ta kontakt med oss!