Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Processoperatör/miljöarbetare till Ragn-Sells i Borlänge!

Publiceringsdatum
13 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Vill du få möjligheten till att verka inom en spännande och utvecklande framtidsbransch? Då har vi tjänsten för dig! Ragn-Sells erbjuder en stimulerande arbetsplats med kompetenta kollegor som verkar för att göra skillnad och bidra till en bättre miljö. Till deras anläggning i Borlänge söker vi nu en miljöarbetare/processoperatör. Välkommen in med din ansökan!



Om tjänsten

Ragn-Sells är ett företag i framkant som vill bevisa att omsorg om jorden och bra affärer går hand i hand. Om detta är en vision som även du brinner för har du kommit helt rätt. De erbjuder nyskapande och effektiva lösningar för att minimera, ta hand om och omvandla avfall till resurser. Nu söker teamet i Borlänge en processoperatör/miljöarbetare med arbetsledaransvar där du kommer vara en viktig spelare för att anläggningen fortsatt ska hålla sin höga standard.

I rollen som arbetsledande processoperatör/miljöarbetare kommer du bli en del av en arbetsgrupp om fyra trevliga kollegor. Det är en omväxlande roll där du både arbetar med den operativa driften på anläggningen samt leder och motiverar dina kollegor. Arbetet innebär att planera för inkommande materielleveranser, både kort och långsiktigt samt hur dessa ska hanteras. Du kommer även att arbeta med dagligt underhåll och drift av maskiner, indunstare, centrifug och slamficka där ditt tekniska intresse kommer vara till stor hjälp! Arbetsuppgifterna är även av administrativ karaktär så som journalföring av drift, in och utleveransering, fakturahantering med mera.

Tjänsten är ett konsultuppdrag via Academic Work de första sex månaderna där avsikten från samtliga parter är att anställning därefter ska fortsätta direkt hos Ragn-Sells.

Du erbjuds

  • Arbete inom en av Sveriges viktigaste branscher
  • Möjligheten att växa i din roll och ta del av vidareutbildningar för att stärka din kompetens inom miljöarbete och ledarskap


Arbetsuppgifter
  • Mottagningskontroll och provtagning av inkommande material
  • Utveckla och förbättra behandlingsprocesser och material som levereras in
  • Ansvara för lagerhantering/rapportering, månadskontroller på anläggningen, skyddsronder för ex. fordon, anläggning, brand m.m.
  • Uppmuntra medarbetarna att arbeta med avvikelsehantering och säkert arbete
  • Ansvara för att anläggningen håller en bra standard


Kvalifikationer
  • En genomförd gymnasieutbildning och erfarenhet av liknande arbete. Det är även ett stort plus om du har någon slags ledarerfarenhet ex. som skiftledare eller tränare inom idrott
  • Har vana att använda datorn som redskap i ditt arbete
  • Talar och skriver flytande svenska, då språket används i det dagligen arbetet

Det är meriterande om du har

  • Erfarenhet av planering och logistik
  • Erfarenhet av att köra truck och hjullastare (C2)
  • Intresse och kunskap inom kemi
  • C/CE körkort, YKB och ADR

Stor vikt kommer läggas på dina personliga egenskaper och som person är du engagerad, modig, öppen och nytänkade. Vidare så har du har ett prestigelöst sätt och hugger i där det behövs och trivs i roll som innehåller både operativt och ledararbete. Du har en fallenhet för att se styrkor hos olika individer och kan därför fördela arbetsuppgifter och ta beslut. Du har även god fysik som gör att du klarar de tunga lyft som förekommer i arbetet.

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och kommer plocka ner annonsen när tillräckligt många kandidater har nått slutskedet i rekryteringsprocessen. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
12 oktober 2024 (58 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se