Hoppa till innehåll
Publiceringsdatum
28 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Job description:

Är du en driven och erfaren underhållsmekaniker som söker nästa utmaning? Vill du arbeta i en dynamisk och innovativ miljö där du kan göra skillnad? Då är detta jobb något för dig! Vi söker dig med ett stort tekniskt intresse som brinner för verksamhetsnära arbete. Om du känner igen dig, läs vidare och bli en del av vårt framgångsrika team!

Om tjänsten

Rollen som underhållsmekaniker innefattar att upprätthålla och förbättra driftsäkerheten på enhetens produktionsutrustning genom utförligt mekaniskt underhåll på till exempel pumpar och ventiler. Detta innefattar att skapa ett förebyggande underhåll genom struktur och planering. Du kommer att arbeta med den dagliga verksamheten i enlighet med standardiserat arbetssätt, självständigt planera utförandet av tilldelade arbetsorder samt avrapportera dessa. Du har ansvar för att tilldelade arbeten utförs på ett yrkesmässigt sätt, utveckla FU-instruktioner samt upprätta och revidera dokumentation. Dessutom kommer du delta i enhetens LEAN-arbete samt förbättringsarbeten.

Vem är du?

Du har stor teknisk förstörelse och arbetat några år med liknande arbetsuppgifter i en industriell miljö. Din utbildning bör vara på gymnasienivå med teknisk inriktning eller så har du motsvarande kunskaper genom erfarenhet. Vi ser gärna att du har goda kunskaper och erfarenhet av att arbeta i projekt och du har goda kunskaper i svenska och engelska. Som person har du god samarbetsförmåga, är stresstålig, lösnings- och förändringsorienterad och van vid högt tempo. Du är också kommunikativ, driven och teamorienterad med god förmåga att ta självständiga beslut.

Orkla erbjuder

En utvecklande tjänst inom ett dynamiskt och framåtlutat företag där du kommer att ha möjlighet att påverka och utveckla. Vi på Orkla värdesätter innovation, kvalitet och hållbarhet i allt vi gör. Tjänsten är på heltid och innebär skiftarbete. Tillträde och övriga villkor enligt överenskommelse.

Sök nu

Är du redo att avancera i din karriär som underhållsmekaniker och vill bli en del av Orkla Care i Falun? Skicka då in din ansökan med CV och personligt brev innan 18 augusti. Frågor relaterade till tjänsten kan riktas till HR-chef Mikael Ek via e-post mikael.ek@orkla.se.
Orkla Home & Personal Care logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
18 augusti 2024 (25 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Orkla Home & Personal Care (OHPC) är Nordens ledande leverantör av tvättmedel och produkter för personlig vård. Bland våra mest kända varumärken finns BLIW, Family Fresh, L300 och Grumme. Företaget har cirka 430 anställda med huvudkontor på Skøyen i Oslo. De flesta av produkterna tillverkas vid våra fabriker i Ski och Falun. I Falun arbetar ca 190 medarbetare och vi har haft en betydande tillväxt de senaste åren. Vår kultur präglas av ett högt engagemang där alla får möjlighet att ta plats och utvecklas. Stolthet, Ett Team och Driv är våra värdeord och hjälper oss att skapa en öppen, energifylld och professionell anda. Tillsammans får vi det att hända och vi gör det TILLSAMMANS.