Hoppa till innehåll
Lekolar AB logotyp

Vi söker en affärsfokuserad och driven Project Buyer till vårt Affärsområde Learning Spaces

Sista ansökningsdag
30 september 2024 (31 dagar kvar)
Publiceringsdatum
Idag
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Vi erbjuder en roll där du får stora möjligheter att vara med och påverka Lekolars fortsatta framgång! Som Project Buyer har du en viktig roll i att stötta vår säljorganisation, tillsammans med dina kollegor arbetar du för att överträffa våra kunders förväntningar.

Ansvarsområde

Lekolar är en av marknadsledarna inom pedagogiska miljöer för skola och förskola.
Affärsområdet Learning Spaces har en viktig funktion i att säkerställa och utveckla vårt säljerbjudande, genom att vi har produkter som möter kundens behov och förväntningar.

Som Project Buyer har du ett brett ansvarsområde. Huvuddelen av arbetet består av att ta fram och kvalitetssäkra offertunderlag på unika produkter för unika kundprojekt och anbud. Du kommer arbeta med offertförfrågningar till leverantörer, analyser och utvärdering av offertersvar från leverantörer, för att kunna erbjuda säljbolagen bästa möjliga offerter till unika kundprojekt och anbud. Därtill har du som uppgift att bygga upp och hantera ett standardsortiment för reservdelar.

I rollen som Project Buyer har du ett nära samarbete med många delar av övriga organisationen, t ex våra fyra säljbolag, vår sortimentsavdelning, supply m fl. och du har många externa kontaktytor mot leverantörer.

Du arbetar i vårt artikelsystem Product Information Management system och i vårt affärssystem AX.

Din profil

Vi söker dig som är noggrann, innehar affärssinne och är initiativrik. Som person är du administrativt lagd och har ett systematiskt sätt att arbeta, du har öga för detaljer men även förmåga att se och förstå helheten. Kontaktytorna är många, både internt och externt, därför ställer vi höga krav på samarbetsförmåga, kommunikativ förmåga och god servicekänsla. Du trivs med att ha många bollar i luften samtidigt och inte är rädd för att hugga i när behov finns.

Det är viktigt att du passar bra in i vårt team, med en lösningsfokuserad inställning och vill vara med och bidra till att ta fram affärsmässiga och konkurrenskraftiga produkter. Vi värdesätter dig som arbetar resultatinriktat och sätter affären och kunden i fokus.

Du har ca 5 års erfarenhet av inköp eller försäljning inom möbelbranschen, med god kunskap kring sortiment och material samt god förståelse för vad som driver kostnader. Du har som lägst gymnasieutbildning, det är meriterande om du även har eftergymnasial utbildning inom logistik, lager eller supply chain. Du är van användare av Officepaketet. Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska, både i tal och i skrift.

Vi erbjuder dig ett utvecklande och intressant arbete i en snabb och föränderlig miljö med positiva och engagerade kollegor.

Varmt välkommen med din ansökan!

Tjänsten är tillsvidare. Plats: Hallardysvägen, Osby. Du rapporterar till Business Area LS Manager, Fredrik Grahn.
Skicka din ansökan till job@lekolar.com, senast 240930, vi håller intervjuer löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan anställningstidens slut. Har du frågor är du välkommen att kontakta Fredrik Grahn fredrik.grahn@lekolar.com
Lekolar AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
30 september 2024 (31 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lekolar vill väcka lusten att lära genom att utveckla lärande miljöer för barn och ungdomar. Vi vill tänka annorlunda och vi har ambitionen att få varje unge att blomma. Vi erbjuder mer än 20 000 produkter där var och en är noga utvald för att leva upp till de pedagogiska och praktiska krav som våra kunder ställer. Vi har verksamhet i Sverige, Danmark, Norge och Finland och hos oss jobbar ca 300 dedikerade och värdefulla medarbetare. Vill du bli en av oss?