Hoppa till innehåll
Friday logotyp

Supplier Quality Manager till Försvarsindustrin

Sista ansökningsdag
26 oktober 2024 (59 dagar kvar)
Publiceringsdatum
Idag
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Är du en driven och engagerad person som har intresse för kvalitetsfrågor och vill vara en del av ett framstående team inom försvarsindustrin? Vi söker nu en Supplier Quality Manager (SQM) till vår kund i Malmö. Du kommer att arbeta nära leverantörer och interna inköpare för att säkerställa att kvalitetskraven uppfylls genom hela leverantörskedjan. Är du den vi letar efter? Varmt välkommen med din ansökan redan idag - vi tillämpar löpande urval!

Om tjänsten:
Friday söker för kunds räkning en SQM som vill vara med och säkerställa god kvalitet hos bolagets leverantörer. Du kommer att vara en del av ett kompetent och engagerat team (cirka 20 personer) där du får möjlighet att utvecklas både professionellt och personligt. Du kommer att få stöd från erfarna kollegor och ha möjlighet att påverka kvaliteten hos våra leverantörer på ett meningsfullt sätt. Som SQM arbetar du tätt tillsammans med strategiska inköpare vid upphandling av IT-lösningar.

Som SQM hos oss kommer du att ha en central roll i att säkerställa att leverantörer levererar produkter och tjänster som uppfyller högt ställda kvalitetskrav. Du kommer att arbeta i en dynamisk miljö där du får möjlighet att bygga ett stort nätverk, både internt och externt. Ditt fokus kommer att ligga på att förbättra kvaliteten hos leverantörer genom att arbeta proaktivt med kvalitetshöjande åtgärder, hantera reklamationer, och följa upp pågående projekt.

Arbetsuppgifter:
  • Delta i och stödja upphandlingsprocesser för att säkerställa att kvalitetskrav integreras och följs upp.
  • Samarbeta med leverantörer för att genomföra kvalitetshöjande åtgärder och säkerställa att deras processer uppfyller kraven.
  • Arbeta nära våra inköpare för att stötta dem i kvalitetsrelaterade frågor.
  • Ansvara för att hantera och följa upp reklamationer från leverantörer.
  • Delta i projektteam för att säkerställa att kvalitetskrav beaktas genom hela projektets livscykel.
  • Utveckla och implementera processer för att förbättra kvaliteten hos leverantörerna.
VI SÖKER DIG SOM:
  • Har en högskole- eller civilingenjörsexamen inom relevant område.
  • Har 1-3 års erfarenhet av att arbeta med kvalitetsfrågor.
  • Har obehindrade kunskaper inom svenska och engelska i både tal och skrift, då båda språken används i det dagliga arbetet
För att passa i rollen som SQM bör du vara självgående, proaktiv och ha ett starkt engagemang för kvalitetsfrågor. Det är viktigt att man har god kommunikationsförmåga och kan bygga och underhålla relationer, både med leverantörer och internt i organisationen. Man bör vara lösningsorienterad och ha förmågan att arbeta strukturerat och effektivt, även i en dynamisk miljö. Samtidigt är det avgörande att man är en lagspelare som kan samarbeta väl med andra, även om man också kan ta ansvar och driva sitt eget arbete framåt.

Om anställningen:
Denna befattning kräver att du genomgår och blir godkänd, vid var tids gällande, bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där vår kund har krav på säkerhetsklassplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du till en början kommer vara anställd av Friday. Avsikten därefter är att du efter 6-12 månader blir tillsvidareanställd hos vår kund.

Övrig info:
  • Omfattning: Heltid
  • Start: Enligt överenskommelse/snarast
  • Placering: Malmö
  • Rekryteringsansvarig: Gabriella Bergström
  • Lön: Marknadsmässig månadslön
Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Om friday:
Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framför allt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik.

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday - everyday”, hur låter det?
Friday logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
26 oktober 2024 (59 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter. Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. Friday - everyday, hur låter det?