Hoppa till innehåll
Johanssons Plåt i Örnsköldsvik logotyp

Maskinoperatör och materialplanerare

Publiceringsdatum
29 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Kontaktperson
Jesper
Telefon
Johanssons Plåt i Örnsköldsvik letar nu efter en Maskinoperatör och materialplanerare till profileringsverkstaden. Dina arbetsuppgifter i verkstaden består av att producera plåttak och genom dig och dina kollegor ansvara för att vi fullgör våra kunduppdrag.

Vi ser gärna att du är driven som person och att du är noggrann, strukturerad och har tålamod i ditt arbete. Då ditt arbete sker i nära samarbete med dina kollegor ser vi också gärna att du är social och arbetar bra både med andra och enskilt. Vi tror att du tidigare jobbat som hantverkare eller inom tillverkningsindustrin samt att du ansvarat för och drivit ditt egna arbete. För rätt person finns goda möjligheter till utveckling av roll och individ.

Det är meriterande om du har erfarenhet av industriell produktion, plåtslageri och/eller truckkort.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med start snarast möjligt enligt ök, körkort är ett krav och Johanssons Plåt har kollektivavtal.

Skicka din ansökan och berätta lite om dig själv till jesper@johanssonplat.se. Du kan också mejla Jesper eller ringa på 0660 855 40 om du har frågor om tjänsten.

Intervjuer kommer att ske löpande.

Varmt välkommen med din ansökan!
Johanssons Plåt i Örnsköldsvik logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
20 juni 2024 (31 dagar kvar)

Om arbetsgivaren