Hoppa till innehåll
Adecco Sweden AB logotyp

Elektronikmontör till Deltanordic

Ansök nu

Adecco söker ett antal elmontörer för uthyrning till en av våra kunder. Har du en relevant elutbildning, sugen på ett uppdrag hos ett stabilt företag med bra arbetsmiljö? Då är det just dig vi vill träffa och förhoppningsvis även anställa!


Om tjänsten
Arbetet innebär montering av kablage och komponenter i bl.a. apparatskåp. Till din hjälp har du noggrant framtagna instruktioner, men även montering utifrån elschema förekommer. När du börjar får du en noggrann introduktion och du har alltid hjälpsamma kollegor runt dig.

Om dig
Vi söker dig som har arbetat som elmontör i minst ett år, alternativt har du elutbildning på gymnasienivå och vill lära dig ett nytt yrke. Elutbildning är generellt ett stort plus, men inget krav om du har erfarenhet från branschen.

Har du arbetat som elskåpsmontör,automationstekniker eller elektriker är det starkt meriterande. Då jobbet sker i team är samarbetsförmåga en stor framgångsfaktor. Vi tror att du är noggrann och kan jobba både i grupp och enskilt.

Du kan göra dig förstådd och läser svenska obehindrat så du lätt kan följa instruktioner.

Om anställningen
Inledningsvis erbjuder vi dig en visstidsanställning genom Adecco Sweden under 6 månader. Därefter övergår anställningen till en tillsvidaretjänst. För rätt person finns stora möjligheter att anställningen tas över av kund. Anställningen är på heltid och arbetstiden hos DeltaNordic är 7.00 - 15.30.

Du får lön enligt kollektivavtal och möjlighet till friskvårdsbidrag när du varit anställd i minst 3 månader.

Om DeltaNordic
DeltaNordic (HQ) i Örnsköldsvik grundades 1981 och är en total systemleverantör av elektriska och elektroniska system. Produktionen av kretskortsaggregat (PCBA) och elektroniska enheter är koncentrerad till DeltaNordic i Örnsköldsvik och utförs i ESD-skyddade lokaler. Utbildad, erfaren personal i kombination med modern bearbetningsutrustning garanterar hög kvalitet i produktionsprocessen. Huvudkontoret finns i Övik. DeltaNordic har enheter även i Kungsängen och i Nanjing (Kina).

Läs mer om DeltaNordic på deras hemsida.

Låter jobbet intressant? Skicka in din ansökan snarast!
Vi vill att du ansöker via länken i anslutning till annonsen. Intervjuer kommer ske löpande.

Har du frågor eller funderingar kontakta ansvarig rekryterare Oskar Gardeström på Oskar.gardestrom@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Adecco Sweden AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
26 maj 2024 (6 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.