Hoppa till innehåll
Publiceringsdatum
16 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Är du en praktisk lagd person med erfarenhet av eller utbildning inom el och vill arbeta inom industrin? Vill du jobba på ett företag i framkant? Då är det just dig vi söker!


DeltaNordic är ett svenskt företag som levererar avancerade elektriska och elektroniska systemlösningar till kunder på den globala marknaden. Från små fristående PCBA:s till två meter höga elskåp. Just nu söker vi 2 till 3 elmontörer till deras produktion i Örnsköldsvik.

 

Dina arbetsuppgifter

I det här arbetet kommer du främst att arbeta med montering av kablage och komponenter i apparatskåp, där kunskaper och utbildning inom el är en förutsättning för att kunna göra ett gott arbete. Till din hjälp har du noggrant framtagna instruktioner, men även montering utifrån el-schema förekommer.

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från liknande arbete men även du som är nyutbildad inom el, automation kommer att få en bra inskolning i arbetet. Delta Nordic värdesätter kvalité, noggrannhet och tillförlitlighet i arbetet.

 

Din profil

Vi söker dig som har en gymnasieutbildning eller annan praktisk utbildning inom el, alternativt motsvarande erfarenhet. Det är meriterande om du har arbetslivserfarenhet inom just el, installation och/eller automation. Ett krav för att kunna utföra arbetet är vana av att läsa ritningar och sedan montera efter dessa. Du kommunicerar obehindrat i tal och skrift på svenska.

Vi tror att du som söker är noggrann, effektiv, nyfiken och tekniskt intresserad av montering. Du trivs att arbeta i grupp men även självständigt och säkert på egen hand. Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet. 

Anställningen avser heltid, dagtid 07.00-15.30. Visstidsanställning hos OnePartnerGroup och uthyrd som konsult till DeltaNordic. För rätt person finns stora möjligheter att anställningen tas över av kund.

 

Din ansökan

Dina ansökningshandlingar bestående av cv och personligt brev skickar du in via OnePartnerGroup.se. Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. 

Observera att vi inte behandlar ansökningar inkomna via mejl med anledning av GDPR. Har du frågor kring tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Ann Nordgren, Konsultchef OnePartnerGroup Örnsköldsvik, på 0660-689 604 eller ann.nordgren@onepartnergroup.se.

 

Om oss

 Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering, bemanning och utbildning och är din bästa kollega i karriären när du söker jobb. Med lokal förankring på ett 50-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi alltid nära dig.  

DeltaNordic AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
31 maj 2024 (7 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering, bemanning och utbildning och är din bästa kollega i karriären när du söker jobb. Oavsett om du letar efter ditt första jobb, är en erfaren specialist eller vill utvecklas som ledare kan vi hjälpa dig att hitta ett jobb som passar dig, antingen som anställd hos oss eller genom att du blir rekryterad till företag vi samarbetar med. Med lokal förankring på ett 50-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi alltid nära dig.