Hoppa till innehåll
Sanco logotyp

CNC-operatör till Sanco!

Publiceringsdatum
05 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Sanco växer och vill ha med dig på resan! Här blir du en del av ett företag med stora expansionsplaner som bygger sin organisation utifrån medarbetarna. Har du erfarenhet från CNC och vill bli en del av en spännande utvecklingsresa? Då är detta en möjlighet för dig - hoppa på framgångståget nu!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker i samarbete med Sanco en CNC-operatör. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning och du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Sanco under 6 månader. Därefter är intentionen och tanken, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet, att du blir direkt anställd hos Sanco för en långsiktig roll.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Sancos önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till emelie.steen@pn.se

Arbetsuppgifter
Som CNC-operatör hos Sanco arbetar du med styrda maskiner, som fleroperationsfräsar och svarvar från bland annat Mazak, Deckel och Okuma. Du ansvarar för att ställa maskiner utifrån ritningar och program, samt tillsammans med programmerare utför du löpande kvalitetskontroller, avgör verktygsval och säkerställer rätt uppspänningsmetod. Har du erfarenhet från Edgecam, Mazatrol eller liknande program är detta meriterande.

Sanco jobbar idag dagtid men planerar utöka till tvåskift inom närmsta framtiden med förmånliga arbetstider.

Vi söker dig som
har tidigare arbetslivserfarenhet inom CNC och kan kommunicera bra på svenska i tal och skrift. Som person är du ansvarstagande, har en god teknisk förståelse och en hög kvalitetsmedvetenhet. Du är flexibel, tycker om utmaningar och tar gärna ansvar. Sanco ser positivt på att utvecklas internt och beroende på din erfarenhet finns stora möjligheter att ta ett mer ledande ansvar.

START: Enligt överenskommelse

OMFATTNING: Heltid

STAD: Örnsköldsvik (Arnäsvall)

URVAL: Sker löpande

KONTAKT: Emelie Steen

#sanco #cnc #operatör #produktion #industri

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se
Sanco logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
28 april 2024 (1 dag kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!