Hoppa till innehåll
TF Service logotyp

Vill du ta klivet att bli projektledare inom ventilation

Publiceringsdatum
30 mars 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Är du en person som trivs att planera och leda projekt, ansvara över dialogen med kunder samt coacha och utveckla medarbetarna? Just nu har du möjligheten att få göra allt detta hos TF Service.

Har du bakgrund inom Ventilation och vill ta nästa steg i karriären är detta rollen för dig!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för TF Service räkning en Projektledare inom Ventilation. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos TF Service.

TF Service i Övik består av en arbetsgrupp på cirka 40 personer och är ett tight gäng som värdesätter en bra arbetsmiljö och att ha kul på jobbet. Det finns i dagsläget sju projektledare vilket gör att du i din roll kommer ha stöttning och möjlighet att lära och utvecklas tillsammans med dom.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Tyrens önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se.

Du erbjuds
  • Förmånligt friskvårdsbidrag
  • Möjlighet till förmånsbil
  • Fina utvecklingsmöjligheter
Arbetsuppgifter
Dina huvudsakliga ansvarsområden är att leda och planera projekt, ansvara över offerter och tidsplanering samt på sikt bistå med teknisk expertis. Projekten du leder är inom ventilation och plåt.

I rollen kommer du projektleda mellan 5-10 erfarna medarbetare i projekt som är på uppdrag hos bland annat Metsä Board och BAE Systems. Det innefattar att du i rollen kommer vara ute på fält samt på TF Service kontor.
Du kommer ha stor möjlighet att påverka och utforma rollen framåt genom att komma med idéer och tankar hur samarbeten och rutiner kan utvecklas.

Du har personalansvar över de fem kollegorna du projektleder.

Vi söker dig som:
Arbetar i liknande roll idag, alternativt har erfarenhet från ventilationssidan som exempelvis ledande montör och vill ta nästa kliv i din karriär. B-körkort och att du behärskar svenska i tal och skrift är ett krav för tjänsten. Det är meriterande om du hanterar det engelska språket.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos TF Service. Du trivs i en ledande roll, är lyhörd och gillar att komma med idéer och förslag för att utveckla affären.

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Rekrytering, Tillsvidare
STAD: Örnsköldsvik
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Jacob Matsson - 073 800 50 38

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se
TF Service logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
17 maj 2024 (20 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Oavsett bransch är en funktionell fastighet en av de viktigaste förutsättningarna för att verksamheten ska fungera fullt ut och vara lönsam. Vi är alltid tillgängliga och med rätt kompetens projekterar, installerar och anpassar vi system för ventilation, energi, värme och kyla för att nå önskade resultat.