Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Administratör sökes till ett företag i Malmö!

Publiceringsdatum
Idag
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Har du tidigare erfarenhet av administration och trivs med att arbeta självständigt och detaljstyrt? Då kan vi ha tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Vår kund är ett av Sveriges största försäkringsbolag med cirka 2 000 medarbetare på 30 orter i Sverige. Företaget erbjuder ett flertal försäkringar för privatpersoner och företagare. I denna roll kommer du arbeta med administration mot företagets leverantörer.

Arbetsuppgifterna innebär att hantera en större mängd data där du kommer att uppdatera uppgifterna i deras system. Du kommer att hantera avtalsuppgifter, uppdatering av prisuppgifter och allmänna kunduppgifter. För att säkerställa korrekt uppgifter kommer du att ha kontakt med företagets kunder. Eftersom kundkontakten främst sker genom utgående samtal via telefon är det av största vikt att du trivs med telefonen som arbetsredskap. Du kommer vara en del av ett team som aktivt verkar för en god arbetsmiljö med stort kundfokus och din framgång i rollen bygger till stor del på ditt engagemang samt initiativ- och beslutsförmåga.

Detta är ett tidsbegränsat uppdrag och vi söker dig som har möjlighet att arbeta under oktober och november med möjlighet till förlängning. Arbetstiderna är förlagda till sedvanliga kontorstider, måndag till fredag, på heltid och du utgår från vår kunds kontor i Hyllie. Du kommer att vara anställd av StudentConsulting och uthyrd till vår kund under uppdragsperioden.

Detta söker vi:

- Du har tidigare erfarenhet av administrativt arbete
- Du har tidigare erfarenhet av att arbeta med service i högt tempo och gärna över telefon.
- Du har god systemvana och kan snabbt sätta dig in i nya system och program.
- Du har en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska.

Som person ser vi att du är positiv, noggrann, engagerad och trivs med att arbeta självständigt såväl som i team. Att du har en mycket god kommunikativ förmåga ser vi som en självklarhet för att passa i denna roll och du har inga problem med att bemöta kunder över telefon.

Låter detta som en tjänst för dig? Tveka då inte utan sök redan idag, vi arbetar löpande med urval och intervjuer.

Sökord: Administration, System, Systemadministration, Malmö, Service

Sökord: Administration, System, Systemadministration, Malmö, Service
StudentConsulting logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
30 september 2024 (40 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com