Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Administratör till Amaron Real Estate AB

Publiceringsdatum
19 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Är du en driven och självgående senior administratör? Vill du spela en nyckelroll i att stödja och förbättra företagets operativa verksamhet och är en riktig doer? Välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Amaron Real Estate AB.

Om företaget

Amaron är ett partnerägt bolag som idag förvaltar två fastighetsfonder, Amaron Commercila Real Estate Fund, som innehåller kommersiella fastigheter inom lätt industri, logistik, kontor och projekt och Amaron Residential Real Estate Fund som innehåller nyproducerade bostäder.
Geografiskt verkar Amaron Commercial inom Greater Copenhagen Region (greatercphregion.com), med fokus på södra Sverige. Amaron Residential verkan från Stor-Stockholm ner till södra Sverige.
Amaron har tidigare byggt upp en fastighetsfond med en portfölj om 2,2 miljarder. Fonden realiserades under 2021 med en avkastning till investerarna på 29% per år sedan fonden startades.
Idag är vi 6 anställda på Malmökontoret. Atle Investment Management, som har kontor i Stockholm, är delägare i Amaron. Atle har ca. 50 anställda. Vi är en snabbfotad och entreprenörspräglad. arbetsplats.

Arbetsuppgifter

I rollen som administratör ansvarar du för all administration och stödjer företagets operativa verksamhet. Dina huvudsakliga uppgifter inkluderar att planera, organisera och övervaka de dagliga aktiviteterna. Du kommer även att implementera strategier för att förbättra arbetsflöden, processer och resursanvändning, vilket innefattar att utveckla och införa effektiva arbetsflöden. I arbetsuppgifterna ingår även nära samarbete med Amarons partners för att säkerställa ett gott samarbete och skapa synergier, samtidigt som du ser till att kvalitetsstandarder och säkerhetskrav upprätthålls. Dina arbetsuppgifter innefattar också att tänka strategiskt, med fokus på att förenkla och kontinuerligt förbättra företagets processer.

* Ansvara för administration och säkerställa effektiviteten och produktiviteten för företagets operativa verksamhet
* Implementera strategier för att förbättra arbetsflöden, processer och resursanvändning
* Arbeta nära våra partners för att säkerställa samarbete och synergier
* Upprätthålla kvalitetsstandarder och säkerhetskrav

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Relevant erfarenhet eller utbildning tex från bank, finanssektorn eller försäkringsbolag
* Flera års arbetslivserfarenhet av en operations eller administrativ tjänst
* Mycket god systemvana
* Goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift

För att passa i rollen som administratör tar du ett stort ägandeskap för dina arbetsuppgifter och har förmågan att strukturera och prioritera rätt. Du är kommunikativ, proaktiv och trivs med att komma med egna idéer och initiativ. Din ambition driver dig att leverera hög kvalitet och du har en förmåga att snabbt anpassa dig till förändringar. Vidare är det viktigt för dig att vara noggrann med detaljer i det dagliga arbetet och du tycker om att göra saker ordentligt. Vi tror att du är en riktig doer!

Övrig information

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Malmö
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport via mail, info@bravura.se eller telefon 010-171 47 10 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Bravura logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
18 oktober 2024 (58 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi på Bravura jobbar med bemanning och rekrytering. Hos oss finns möjligheter för dig som vill ta nästa steg i karriären. Välkommen att hitta ditt drömjobb genom oss - som konsult eller rekryterad.