Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Vi söker leveransplanerare till Lantmännen!

Ansök nu
Är du en strukturerad lagspelare som brinner för att ge utmärkt service och söker efter arbete i en koordinerande roll? Har du tidigare arbetat med kundbemötande, ärendehantering eller leveransplanering? Då har vi den perfekta tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Som Leveransplanerare på Lantmännens leveransplanering kommer du tillsammans med engagerade kollegor att ansvara för planering och koordinering av leveranser, problemhantering samt övriga allmänna frågor kring de svenska lantbrukarnas spannmålsleveranser, avtal och order. Du kommer att ta emot och hanterar ärenden via telefon och mail och det är av stor vikt att du är lösningsorienterad. Rollen innebär även ett nära samarbete med interna avdelningar såsom planering, inköp, försäljning och produktion. Du kommer således att agera som intern support samt support gentemot kunderna som består av lantbrukare, åkerier och säljare.

Du kommer i rollen vara spindeln i nätet för de kontaktytor som teamet innehar genom att hantera inkommande telefonsamtal och mail. Support och problemlösning i leveranskedjan kommer bli en del av det dagliga arbetet du kommer arbeta mycket i ärendehanterings- och affärssystem.

Denna tjänst är förlagd på heltid under kontorstider och du kommer vara anställd av StudentConsulting men arbeta på plats från Lantmännens kontor som är beläget i centrala Malmö. Behovet är från och med september till och med februari nästa år, men det finns chans till förlängning.

Detta söker vi:

* Du som har erfarenhet av servicerelaterade roller
* Du som har god dator- och systemvana samt är van vid att använda telefon som arbetsverktyg
* Flytande i svenska i tal och skrift samt goda kunskaper i engelska

Vi söker dig som brinner för att ge god service till såväl kunder som kollegor. För att lyckas i rollen ser vi att du är prestigelös, ansvarstagande och kommunikativ. För dig är det naturligt att vara en lagspelare samtidigt som du är duktigt på att arbeta självständigt och ta initiativ till nya arbetsuppgifter. Vi ser även att du är lösningsorienterad med ett starkt sinne för kvalité och den totala kundupplevelsen.

Meriterande erfarenheter för rollen är:
* Erfarenhet av ERP-system, specifikt Movex/Infor M3
* Erfarenhet av kundtjänst, leveransplanering eller andra koordinerande roller
* Erfarenhet inom logistik, orderhantering eller likannde
* Utbildning inom relevant område

Vill du hitta din framtida arbetsplats och tycker att beskrivningen ovan stämmer in på dig? Skicka in din ansökan redan idag, urval och intervjuer sker löpande!

Om arbetsgivaren:

Lantmännen är ett lantbrukskooperativ och norra Europas ledande aktör inom lantbruk, maskin, bioenergi och livsmedel. De ägs av 18 000 svenska lantbrukare, har 10 000 anställda, verksamhet i ett 20-tal länder och omsätter 45 miljarder kronor. Med basen i spannmål förädlar de åkermarkens resurser för ett livskraftigt lantbruk. Några av deras mest kända varumärken inom livsmedel är AXA, Kungsörnen, Korvbrödsbagarn, GoGreen, Finn Crisp och Bonjour. Företaget är grundat på kunskap och värderingar som har funnits i generationer hos deras ägare. Genom att de har forskning, utveckling och verksamhet i hela värdekedjan, kan de tillsammans ta ansvar från jord till bord.

Sökord: Leveransplanering, Kundtjänst, Logistik, Service, Ärendehantering

Sökord: Leveransplanering, Kundtjänst, Logistik, Service, Ärendehantering
StudentConsulting logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
23 augusti 2024 (8 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com