Hoppa till innehåll
Logic IT logotyp

Servicetekniker Pro AV

Publiceringsdatum
14 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Kontaktperson
Therese Dahl
Email
Telefon
Vill du ha kul på jobbet, jobba med den senaste tekniken inom ljud och bild och vara med och bygga upp marknadens bästa bolag?

Då kan Logic IT vara rätt arbetsplats för dig när vi fortsätter att växa och behöver förstärka teamet med en medarbetare som kan ta hand om våra kunder på bästa sätt i södra Sverige.

Om Logic IT
Logic IT är en leverantör av digitala möteslösningar till både mötesrum och kontors- och hemarbetsplatser. Vi designar, levererar och installerar teknik hos medelstora och stora företag och organisationer över hela Sverige.

Som bolag växer vi kraftigt och behöver kontinuerligt förstärka vår teknikorganisation med fler tekniker inom AV som kan installera digital mötesteknik hos våra kunder. Vi söker dig som trivs med ett flexibelt arbete på ett framgångsrikt och snabbväxande företag med hög fart och som vill utvecklas inom din yrkesroll.

Om tjänsten
Som servicetekniker inom AV hos oss kommer du dagligen besöka våra kunder, både i form av planerade besök och utryckningar baserad på SLA för att bland annat utföra felsökningar.

Du kommer att utföra service och support på den tekniska utrusningen vi installerat i allt ifrån mindre BYOD-mötesrum till större och mer komplexa styrelserum och hörsalar. Tekniken vi installerar kommer från ledande varumärken såsom Crestron, Bose, Cisco, Samsung, Biamp, Yealink, Genelec, Huddly, Logitech och Lenovo mfl.

Du kommer att ha en viktig roll på bolaget där du bidrar till ökad försäljning och lönsamhet genom att se till att vi har nöjda kunder efter genomförda affärer. Med en proaktiv inställning och lätt att lära stärker du dessutom relationen med både nya och befintliga kunder.

Övergripande rollbeskrivning/ansvarsområden:
  • Ansvara för supportärenden inom AV
  • Uppdatera och slutföra supportärenden
  • Genomföra hälsokontroller och systemuppdateringar
  • Delta på relevanta utbildningar, både interna och med våra strategiska leverantörer

Om dig
Vi söker dig som har lätt för att samarbeta, trivs med att vara ute hos kund och tycker om att leverera service på hög nivå. Du kan service och ger alltid det där lilla extra när du träffar våra kunder. Om du har ett eget driv och en vilja att lära dig, samtidigt som du är självgående, organiserad och prestigelös tror vi att du kan vara rätt för denna roll.

Den här rollen är väldigt viktig för oss då du kommer att vara ansiktet utåt för hur våra kunder upplever Logic IT. Därför lägger vi extra stor vikt vid din personliga lämplighet för rollen.

För att lyckas i rollen behöver du ha:
  • minst 2 års arbetslivserfarenhet inom installation eller service av Pro AV-teknik
  • vana av att hantera tekniska beskrivningar och ritningar
  • ett stort tekniskt intresse och vara självständig
  • B-körkort
  • goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift

Att jobba på Logic IT
Som medarbetare på Logic IT får du verktygen och möjligheten att utvecklas, både inom din yrkesroll och som individ. Vi erbjuder en utvecklande och energigivande arbetsmiljö där vi har högt i tak och nära till skratt. Vi firar gemensamma framgångar, hyllar varandras insatser och gör ofta roliga saker ihop.

Våra värderingar - Kompetens, Engagemang, Hållbarhet och Glädje - håller vi högt och vi förväntar oss att även du lever efter dem. Det finns ett kvalitets- och hållbarhetsperspektiv i all vi gör när det kommer till medarbetare, val av leverantörer, val av tekniska lösningar, relationen och samarbetet med våra kunder och partners samt miljön.

Vi har vårt huvudkontor på Fannys väg 3 i Stockholm (Sickla) där vi sitter i nya fina lokaler högst upp i huset. Kontoret är dessutom uppbyggt som ett showroom med det senaste inom AV som vi gärna vill visa upp för våra kunder.

För denna tjänst krävs det att du har närhet till Malmö där vi har vårt lager. Till vardags kommer du att befinna dig ute hos våra kunder i hela Skåne med omnejd.

Vi är kollektivanslutna och har generösa pensions- och friskvårdsförmåner.
Logic IT logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
15 september 2024 (31 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Med stor lyhördhet, hög kompetens inom både AV och IT samt egna tekniker och specialister är vi en komplett helhetsleverantör som levererar de bästa lösningarna till våra kunders digitala mötes- och arbetsmiljö.

Vårt mål är att vi ska vara den ledande specialisten inom digitala möten till företagsmarknaden med stort fokus på hållbarhet och funktion.