Hoppa till innehåll
Friday logotyp

Junior Informationssäkerhetsspecialist till Försvarsindustrin

Ansök nu
Hos vår kund får du vara med på resan att göra Sverige till en säkrare plats. Här får du möjlighet att arbeta med en blandning av tekniska och juridiska aspekter inom informationssäkerhet på ett högteknologisk bolag inom försvarsindustrin! In och sök direkt - selektering sker löpande.

Om tjänsten:
Vi söker en junior Informationssäkerhetsspecialist till vår kund som är ledande inom marin försvarsindustri. Du kommer att arbeta i sektionen för Informationssäkerhet och IT-arkitektur, där vår kund fokuserar på att säkerställa säkerheten för deras u-båtar och ytfartyg mot cyberattacker och andra hot. Teamet består idag av 25 personer med blandad erfarenhetsnivå där det kommer finnas en tydlig introduktion - allt för att du som junior ska få rätt förutsättningar i din nya roll. I teamet arbetar seniora IT-arkitekter som ansvarar för den övergripande systemdesignen och Informationssäkerhetsspecialister som arbetar lite bredare inom både teknik och juridik.

Detta är en spännande och attraktiv avdelning som passar dig som både har intresse och fallenhet för IT-säkerhet men också juridik/dokumentation. Om du har en tyngd inom IT-säkerhet ser vi gärna att du har med dig intresse för att skriva från andra håll, kanske har du varit hobbyförfattare vid sidan av ditt tekniska intresse?

Exempel på arbetsuppgifter:
 • Hantera och dokumentera säkerhetskrav, samt säkerställa att dessa krav uppfylls
 • Delta i arbetet med att implementera och underhålla säkerhetsåtgärder ombord på våra fartyg
 • Samarbeta med olika team inom Kockums för att säkerställa att våra säkerhetsstandarder följs
 • Arbeta med regelverk och bestämmelser från myndigheter och säkerställa att våra produkter uppfyller dessa krav
VI SÖKER DIG SOM:
 • Har eftergymnasial utbildning inom IT-säkerhet, Informationssäkerhet, juridik (inriktat mot IT) eller liknande
 • Besitter intresse för både tekniska och juridiska aspekter av informationssäkerhet.
 • Har förmåga att dokumentera och kommunicera säkerhetskrav och lösningar tydligt och strukturerat
 • Uppskattar dokumentation och rapportskrivning
 • Har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:
 • Noggrann
 • Strukturerad
 • Kommunikativ
Denna tjänst kräver att ett godkännande i en säkerhetsprövning i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd.

Övrig info:
 • Omfattning: Heltid, långsiktigt
 • Start: Augusti/september med hänsyn till uppsägningstid
 • Placering: Malmö
 • Rekryteringsansvarig: Gabriella Bergström, gabriella@friday.se
 • Lön: Marknadsmässig
Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Om friday:
Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik.

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday - everyday”, hur låter det?
Friday logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
03 september 2024 (44 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter. Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. Friday - everyday, hur låter det?