Hoppa till innehåll
Friday logotyp

Junior Mekanikingenjör till företag i Lund

Publiceringsdatum
11 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Vi söker dig som nyexad civil- eller högskoleingenjör till en roll som mekanikingenjör till vår kund, ett innovativt svenskt företag i centrum för forskning inom medicinteknik i Lund. Här får du arbeta med produktutveckling i ett team med hög kompetens. Välkommen med din ansökan!

Om tjänsten:
Företaget specialiserar sig på digitala lösningar för medicinska laboratorier. Deras teknologi möjliggör snabbare och mer exakt analys vilket är avgörande för att diagnostisera sjukdomar som anemi, infektioner och olika typer av blodcancer. Det är ett globalt erkänt företag och deras produkter används i medicinska laboratorier runt om i världen. I Lund arbetar idag ca. 240 medarbetare.

I rollen som mekanist/mekanikingenjör arbetar du projektbaserat med nya produkter. Fokus ligger på praktisk mekanik, här pratar vi om finmekanik och optik. Du arbetar med att utveckla och bygga prototyper. Som mekanikingenjör designar du och bygger själv. Du arbetar främst i CAD programmet Inventor. Utöver detta arbetar du med uppdateringar av ritningar där du omdesignar och testar nya funktioner. I rollen har du nära kontakt med dina kollegor inom elektronik och embedded, och även med produktion, inköp och service.

Du tillhör hardware teamet som består av mekanikingenjörer, elektroingenjörer och mjukvaruutvecklare.

Vi söker dig som:
  • Har en högskole- eller civilingenjörsexamen inom maskinteknik, mekanik, produktutveckling eller motsvarande
  • Har tidigare arbetslivserfarenhet t.ex. sommarjobb eller deltidsjobb vid sidan om studierna
  • Talar och skriver på svenska och engelska
Vidare kommer stor vikt läggas vid personlig lämplighet och vi tror att du som söker är en person med en hög teknisk förmåga som gillar att lösa problem och utmaningar. Du kommer att arbeta i ett team med mycket kunskap och få en "buddy" när du börjar. Vi söker dig som trots att du är ny i arbetslivet tar ansvar för att testa dig fram men också som inser när du kör fast och vet att du behöva ta hjälp och fråga för att komma vidare.

Om anställningen:
Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer till en början att vara anställd av Friday. Ambitionen från vår kund och vår sida är att du blir direktanställd hos kunden efter en period.

Övrig information:
  • Omfattning: Heltid, tillsvidare
  • Placering: Lund
  • Start: September eller efter överenskommelse
  • Rekryteringsansvarig: Sofia Krook (sofia.krook@friday.se)
  • Lön: Fast månadslön
Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urval- och intervjufasen.

Om friday:
Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framför allt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday - everyday”, hur låter det?
Friday logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
04 oktober 2024 (82 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter. Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. Friday - everyday, hur låter det?