Hoppa till innehåll

Teknisk projektledare inom mekanik & produktutveckling

Publiceringsdatum
07 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Därför är detta jobb för dig:

Produktutveckling är vår passion och vi erbjuder dig möjligheten att förverkliga dina ambitioner och intressen. Vi ger dig de verktyg du behöver för att lyckas i din karriär. Vår arbetsmiljö präglas av förtroende, transparens och samarbete. Kombinationen av dessa egenskaper, tillsammans med din tekniska expertis och starka drivkraft att hjälpa våra kunder att utvecklas, skapar de bästa lösningarna som både du och vårt företag kan vara stolta över.

På Knightec utmanar vi oss själva genom att ta större roller i projekt genom att arbeta tillsammans i team. Detta börjar och slutar med kommunikation, vilket har resulterat i bättre kontakt mellan våra kontor runt om i Sverige. Beroende på din roll kan du arbeta i ett av våra in-house team, i vårt öppna kontorslandskap eller hos någon av våra kunder. Vissa av våra kunder tillåter delvis distansarbete.

Arbetsuppgifter:

  • Du kommer att vara en pionjär som tar koncept och idéer till verklighet.
  • Leda projekt från början till slut och använda din tekniska kunskap för att omvandla komplexa problem till funktionella lösningar.
  • Äga system eller delsystem och säkerställa att de uppfyller uppsatta krav.
  • Koordinera mellan olika projekt och fungera som gränssnitt mellan olika expertområden.
  • Arbeta med kontinuerlig integration och leverans som centrala delar i din roll.

Kvalifikationer:

  • Bakgrund inom mekanikkonstruktion
  • Kandidatexamen eller magisterexamen i maskinteknik eller motsvarande områden.
  • Några års erfarenhet av systemteknik, teknisk integration eller liknande.
  • Erfarenhet av kravspecifikation, validering och verifiering av tekniska system och produkter.
  • Flytande i svenska och engelska.

Vad vi erbjuder:

På Knightec får du arbeta i en innovativ och stöttande miljö som främjar din personliga utveckling genom spännande projekt och utbildningar. Vi värdesätter mångfald, med över 40 nationaliteter som bidrar till en dynamisk och inkluderande arbetsplats. En sprudlande kultur som grundas i att vara nyfiken, jobba tillsammans och dela kunskap.

Med en hybrid arbetsmodell främjar vi balansen mellan arbete och privatliv, och erbjuder konkurrenskraftiga förmåner för ditt välbefinnande och din ekonomiska trygghet.

Om Knightec:

Knightec är en strategisk partner inom produkt- och tjänsteutveckling, dedikerade att hjälpa företag driva positiv förändring för framtidens affärsmöjligheter. Vi tror att samarbete och samskapande är nycklarna till framgång och närmar oss våra kunders utmaningar ur ett helhetsperspektiv. Våra experter från hela världen bidrar med unika perspektiv och färdigheter, och tillsammans med våra kunder skapar vi innovativa och hållbara lösningar.

Ansökningsprocessen:

Skicka gärna in din ansökan med CV och personligt brev. Ansökningsperioden är öppen tillsvidare.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se