Hoppa till innehåll
Friday logotyp

Junior Business Consultant inom processindustrin till Symetri

Publiceringsdatum
24 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Välkommen till ett framgångsrikt och framåtdrivande företag! Symetri fortsätter sin tillväxtresa och söker nu dig som vill arbeta i en bred roll där dina personliga egenskaper är minst lika viktiga som dina tekniska färdigheter. Vi söker nu en Business Consultant med inriktning mot processindustrin. Det här är tjänsten för dig som vill arbeta på ett bolag som ligger i framkant i utvecklingen med lösningar för processindustrin. Har du även en relevant utbildning, alternativt erfarenhet från processindustrin och vill ta nästa steg i karriären, sök idag då vi tillämpar löpande urval!

Om bolaget:
Symetri utvecklar och tillhandahåller tekniska lösningar och tjänster för företag inom produktutveckling, arkitektur, konstruktion, bygg, infrastruktur samt tillverkningsindustrin. Symetri gör det möjligt för företag att arbeta smartare för en bättre framtid genom att säkerställa tillgång till den expertis och teknologi de behöver för effektivt och hållbart arbete.

Symetri utvecklar och distribuerar sina egenutvecklade lösningar och Symetri är en av Autodesks största solutions partner globalt. Dem utmanar människor att arbeta för en bättre framtid och de värderar särskilt mycket engagemang, teamwork, mod och förändringsvilja. Symetri har ca 1 000 anställda i 7 länder på 33 kontor och ca 400 000 dagliga användare.

Symetri är ett expansivt bolag med stark finansiell styrka och ägs till 100% av Addnode Group som är noterat på Nasdaq Stockholm.

Din nya tjänst:
Friday söker för Symetris räkning en junior Business Consultant inom processindustrin. Du kommer vara en del av ett erfaret team på cirka 15 personer, så det finns gott om stöttning/coachning att få som junior. Det här är tjänsten för dig som besitter goda CAD-kunskaper och som vill agera teknisk expert i en konsultativ och kundnära roll. Som Business Consultant fungerar du som teknisk expert till Symetris kunder. Du är delaktig i framtagandet av kundanpassade digitala lösningar och deltar i konfiguration, implementation och driftsättning. Ofta är du involverad i flera projekt parallellt där arbetet kan genomföras på Symetris kontor, ute hos deras kunder eller på hemmakontoret.

Du erbjuds en utvecklande arbetsmiljö med mycket frihet. Du får möjlighet att arbeta med mindre hightech-bolag till stora välkända företag. Symetri lägger stor vikt vid bra balans mellan jobb och fritid samt flexibilitet att arbeta hybrid remote.

I rollen som junior Business Consultant kommer du bland annat arbeta med:
 • Systemkonfigurering
 • Utbildning
 • Systemimplementation hos kund
 • Support, både remote och på plats hos kund
 • Projektstöd till kund
DINA KVALIFIKATIONER:
 • Har en högskole- eller civilingenjörsexamen inom produktutveckling eller liknande
 • Besitter goda kunskaper i AutoCAD eller likvärdigt CAD-program
 • Är kommunikativ och lätt för att skapa nya relationer då tjänsten innefattar dialog med kund
 • B-körkort
 • Obehindrat kan föra dig på svenska och engelska, både i tal och skrift
Det är meriterande men inget krav om du har erfarenhet/kunskap inom AutoCAD Plant 3D, AutoPlant, PDMS/E3D eller likvärdigt program, och/eller om du har erfarenhet som rörkonstruktör.

Om anställningen:
Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer till en början att vara anställd av Friday. Ambitionen från Symetri och vår sida är att du blir direktanställd hos kunden efter en period.

Övrig info:
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Lund (alternativt på någon av Symetris sju svenska kontor)
 • Start: augusti/september
 • Rekryteringsansvarig: Gabriella Bergström, gabriella@friday.se
OM FRIDAY:
Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday - everyday”, hur låter det?
Friday logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
16 augusti 2024 (27 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter. Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. Friday - everyday, hur låter det?