Hoppa till innehåll

Administratör till Sherlocked

Publiceringsdatum
14 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Om Sherlocked

Sherlocked är ett ungt Malmöföretag med tydligt fokus på nöje & underhållning för såväl företag som privatpersoner. Med fler än 3000 besökare i månaden har vi blivit ett uppskattat inslag i Malmös nöjesliv. Sedan starten i början av 2015 har mysteriehuset Sherlocked på kvarteret Sankt Gertrud gjort sig ett namn över hela Europa. Under årens lopp har vi även utökat verksamheten med både bar och restaurang. På Sherlocked ger man sig in i en värld av hänglås, nycklar, böcker, siffror, skor, tavlor, hattar, lönnrum, koder etc. - allt i en dunkel och spännande miljö. Läs gärna mer om oss på; sherlocked

Om tjänsten 

I rollen som Administratör blir du verksamhetens spindel i nätet med ansvar för administration, rutiner, planering och mycket annat relaterat till verksamhetens vardag. Rollen ställer krav på att du är självgående, initiativtagande samtidigt som du är strukturerad då rollen mixar såväl fasta rutiner som ad-hoc-uppgifter. I rollen arbetar du nära VD som du löpande assisterar i drivers uppgifter. Vidare innebär rollen bland annat; 

  • Administrativt ansvar samt enklare ekonomiuppgifter så som rapportering och fakturering
  • Framtagande av säljstatistik och annan förberedelse inför möten
  • Planera och koordinera gruppbokningar och evenemang 
  • Hantering och uppföljning av inkommande förfrågningar samt bokningar via telefon och mail 

Ett framgångsrikt Sherlocked bygger på starka samarbeten, en stor portion glädje och kontinuerligt arbete för att Sherlocked ska vara Sveriges bästa aktivitet och upplevelse.

Om dig 

För att lyckas i rollen ser vi gärna att du har några års erfarenhet av ovan beskrivna arbetsuppgifter. Du behöver vara administrativt skicklig, vara självgående, ansvarstagande samt ha ett öga för detaljer. Då rollen inkluderar fakturering, administration och projektansvar behöver du ha en stark administrativ ådra och förmågan att prioritera effektivt samt kunna kombinera noggrannhet med effektivt utförande. Att du har en passion för ditt yrke, viljan att överträffa förväntningar och inställning om att bidra till att skapa Sveriges bästa arbetsplats ser vi som en självklarhet. 

Vi erbjuder dig 

Som en del av Sherlocked får du möjligheten att arbeta i ett av Malmös mest etablerade aktivitetsföretag. Du ges möjligheten att tillsammans med duktiga och engagerade medarbetare vara en del av ett modernt företag med en häftig och annorlunda företagskultur med ett fantastiskt rykte. För rätt person kommer det finnas goda möjligheter att växa inom organisationen. Sherlocked sätter stort värde på trivsamhet och arbetar aktivt för ett positivt och kamratligt arbetsklimat där det är viktigt att trivas och att ha kul tillsammans.

Placering & start

Tjänsten är placerad i centrala Malmö och start enligt överenskommelse. 

Kontakt & Ansökan

Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Sanny Malmberg på sanny@ecommercerecruit.se Då vi tillämpar löpande urvalsarbete uppmanar vi dig att skicka din ansökan snarast för att säkerställa att ansökan kommer med i processen. Vi ser fram emot din ansökan.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se