Hoppa till innehåll
Ottvall Consulting AB logotyp

Ekonomiassistent till Ottvall Consulting, delvis distansarbete

Publiceringsdatum
18 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Hos Ottvall Consulting finns nu möjligheten att kliva in i, driva och förvalta en spännande roll som ekonomiassistent. För dig som trivs en bred roll där du får ta ansvar för allt löpande ekonomiarbete, hantera projektredovisning, utforma rutiner och processer, hantera ett antal löner samt övrigt förekommande administrativt arbete? Då ser vi fram emot att läsa din ansökan! Anställningen inleds som ett konsultuppdrag hos Meritmind men kommer efter sex månader övergå till anställning hos Ottvall Consulting. Ottvall har sitt kontor i Lund och du kommer och ha möjlighet att arbeta hemifrån 2 dagar i veckan.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
 • Kund- och leverantörsreskontra
 • Löpande bokföring
 • In-och utbetalningar
 • Stöd vid månads- och årsbokslut
 • Avstämningar
 • Fakturahantering
 • Påminnelser
 • Behjälplig med budget-, prognos- och uppföljningsarbete
 • Personaladministration och lön - ca 20 tjänstemannalöner vid högsäsong
 • Projektadministration
 • Inköp av kontorsmaterial och arbetskläder m.m.
Kvalifikationer och erfarenhet:

Vi söker dig som har dokumenterad erfarenhet från liknande roll inom ekonomi samt en eftergymnasial utbildning alternativt längre arbetslivserfarenhet. Du har god systemvana, med fördel Fortnox och Timekeeper, behärskar Excel på en god nivå samt att du behärskar såväl svenska som engelska i både tal och skrift.

För att lyckas och trivas i rollen:

Du är en ansvarsfull och noggrann person som har ett gott självledarskap. Du arbetar med god struktur och planerar arbetet proaktivt i den mån det går för att det ska finnas utrymme för de ad hoc arbetsuppgifter som uppstår på en ekonomiavdelning. Du drivs av utmaningar och är inte rädd för att starta upp någonting för första gången. Då det i dagsläget inte finns exakta rutiner och malla kommer det finnas stor frihet att utforma detta.

Om Ottvall Consulting:

Ottvall Consulting är en ekologikonsult i en stark tillväxtfas. Vi har stor kompetens inom inventeringsmetodik och är framför allt specialiserade inom fåglar. Vi erbjuder expertis och spetskompetens inom områden som berör inte bara artkunskap men även design av kontrollprogram vid till exempel vindkraftsprojekt och kraftledningsbyggen.

Vi som jobbar på Ottvall Consulting har en gedigen specialistkunskap inom vårt område och motiveras av att bidra i omställningen till ett hållbart samhälle.

Om Meritmind:

Meritmind är specialister på kvalificerade ekonomitjänster och datadriven styrning. Vi är ledande inom vår nisch och har förmodligen branschens största nätverk av ekonomer. Varje år söker ca 18 000 kandidater jobb via oss. Vi är i dagsläget ca 370 anställda och omsätter ca en halv miljard. Vår värderingsstyrda organisation kombinerar det kommersiella med omtanke. Läs mer på meritmind.se

Ansökan:

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta konsultchef Anna Granberg 070-787 03 72, anna.granberg@meritmind.se

Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV. Det är endast möjligt att bifoga ett dokument.

Meritmind arbetar kompetensbaserat för att främja en objektiv och icke-diskriminerande konsultprocess. Detta innebär bland annat att du kommer att få göra arbetspsykologiska tester om du går vidare till intervju i denna process.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med GDPR-lagstiftningen)
Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning.

Välkommen med din ansökan!

Ottvall Consulting AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
31 juli 2024 (14 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren