Hoppa till innehåll
Projektuppdrag Syd AB logotyp

Projektledare sökes till Projektuppdrag Syd AB

Publiceringsdatum
26 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Som projektledare på konsultbolaget Projektuppdrag Syd AB är du ansvarig för att leda byggprojekt från start, genomförande och överlämning till kund med fokus på ekonomi och uppföljning.

Våra kunder är främst fastighets- och industribolag där du ansvarar för att byggherren genomför byggprojektet utifrån vår kund/beställarens kravställning.


Dina arbetsuppgifter:
  • Du kommer att ha nära kontakter med byggherren och din kund där du agerar som "spindeln i nätet" för att projektera, upphandla, planera resurser, leda och följa upp arbetsuppgifterna i pågående projekt ända fram till att överlämning sker till kund.
    Genom kontinuerlig och noggrann prognostisering och uppföljning samt kontroll ser du till att projekten följer upprättad kalkyl och tidsplan.
  • Du håller i externa bygg- och installationsmöten för att övervaka samordningen i projektet.
  • Du är ansvarig för att ev ändringar och tillägg (ÄTA) är relevanta inom budgeten.
  • Du ansvarar för att projektet utförs och följer kvalitets- och arbetsmiljöplaner.
  • Du rapporterar till VD och är placerad på vårt kontor i Hyllie/Malmö.

Din bakgrund/personlighet:
  • Du har minst 3 års erfarenhet inom bygg-, installation- alt konsultbranschen. Väsentligt är att du förstår och har erfarenhet av byggprocessen där du kan ha haft olika typer av ledande roller.
  • Du kan leda, fördela och samordna projekt och teknik sett ur ett ekonomiskt och kundorienterat perspektiv. Du har lätt för att samarbeta i grupp och med ditt förtroendeingivande sätt skapar och utvecklar du relationer såväl internt som externt.
  • Kunskaper inom entreprenadjuridik är meriterande.
  • Med ditt tydliga ledarskap och med god uppföljning ser du till att projekten utförs effektivt, håller ekonomi och utlovade tidsplaner.
  • Med din goda administrativa förmåga arbetar du strukturerat och kan hantera MS Office 365.
  • Några utmärkande drag för din personlighet är: driven, kommunikativ, kundorienterad, serviceinriktad, flexibel, prestigelös, självgående och noggrann.
  • Goda kunskaper i svenska och i engelska samt att du har B-körkort är ett krav. Resor förekommer i region Skåne.

Vi erbjuder:
  • Du kommer att arbeta i ett entreprenörsdrivet företag som har ambition att växa och vi har korta beslutsvägar. Vi värnar om personalens hälsa, säkerhet och medarbetarutveckling. Vi är måna om att ha ett öppet arbetsklimat där alla medarbetare bidrar till att utveckla företaget. Vill du vara med och bidra till företagets utveckling och framgång?
  • Vi erbjuder marknadsmässiga lönevillkor.

Ansökan och kontaktperson:

Kontakt hos Projektuppdrag är Johan Sjögren.

Du mailar ditt CV och ansökan till info@projektuppdrag.se.

Har du några frågor är du välkommen att ringa Johan på 0707-87 91 61 alt maila till johan.sjogren@projektuppdrag.se

Välkommen att söka! Urval sker löpande.
Projektuppdrag Syd AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
11 augusti 2024 (45 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Projektuppdrag Syd AB är ett konsultföretag som sedan 1989 arbetar med projekt- och byggadministration inom byggsektorn. Vi är 8 projektledare idag och vi vill bli flera.

Vi hjälper varandra att utvecklas och att driva verksamheten framåt genom ett nära och gott samarbete både internt och externt.

För oss är det viktigt med ett positivt arbetsklimat där vid har kul tillsammans.