Hoppa till innehåll
K.W. Bruun Automotive AB logotyp

Inköps koordinator till Servicemarknad

Publiceringsdatum
28 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Inköps koordinator till servicemarknad

K.W. Bruun är en av Sveriges största bilimportörer och ansvarar i dag för importen av Peugeot, Opel, DS, Citroën och Mitsubishi till den svenska marknaden.Som en del av den framgångsrika danska koncernen K.W Bruun & Co, är KWB ett bolag med kraftig tillväxt, främst kännetecknat av framgång, ambition och en stark kultur där det finns en kort väg från tanke till handling.

Tjänsten syftar till att säkra varuflöde av reservdelar och tillbehör från respektive lager i Europa/världen till det svenska lagret för vidare befordran till svenska återförsäljare och verkstäder. I tjänsten ingår att beställa gods hos leverantörer och följa upp på avsända inköps-order samt att uppdatera relevanta system. Rollen hanterar data som är affärskritiska för ledningen, så att korrekta beslut kan fattas utifrån aktuell situation.

Ansvarsområde
  • Inköp från leverantörer (Stellantis samt Mitsubishi Motors)
  • Inköp från lokala leverantörer i förekommande fall
  • Uppföljning och uppdatering av masterdata
  • Uppföljning och uppdatering av inköpsparametrar
  • Leverans av inköps-/faktureringsdata till ledning
  • Kampanjstyrning
  • Koordinering av direktleverans i förekommande fall (i.e till hamn)
Kvalifikationer och krav

För att lyckas i rollen ser vi att du har hög systemkunskap, kunskap inom ekonomi, är motiverad och engagerad samt van att ta dig an nya arbetsuppgifter, som du utför med stor noggrannhet. Du trivs med strukturerade arbetsuppgifter och har inte några problem med att arbeta under eget ansvar. Ha förmåga att prioritera arbetsuppgifter efter dead-lines. God förståelse för affärstruktur och hur olika delar av administration påverkar K.W. Bruun. Du är en teamorienterad person som stödjer andra medarbetare på inköp, reservdelar och lager.

Du förväntas ta ett stort ansvar för din egen utveckling och för tjänsten.

Vi erbjuder

Din arbetsplats kommer vara i våra fräscha lokaler på huvudkontoret i Malmö i en öppen kontorsmiljö. Vi har näst intill alla funktioner in-house, vilket gör att det är en kort väg från tanke till handling. Du kommer att ansluta till ett team där engagemang, professionalism och goda utvecklingsmöjligheter står i fokus. Vår personalkultur kännetecknas av en informell miljö samt att vi har en öppen och ärlig dialog. Dessutom omfattas vi av kollektivavtal och erbjuder andra fina personalförmåner.

Hoppas du finner tjänsten intressant, tveka inte att söka tjänsten redan idag då vi går igenom urvalet löpande.

Varmt välkommen med din ansökan!
K.W. Bruun Automotive AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
28 juni 2024 (3 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

K.W. Bruun & Co är en av Nordens största och mest innovativa bilimportörer - Vi bygger vår framgång på förståelse, fokus och 100 års erfarenhet K.W. Bruun & Co är en koncern som ägs av en familjefond med rötter som sträcker sig tillbaka till1914, då grundaren K.W. Bruun sålde de allra första bilarna. Idag är vi en av Nordens största bilimportörer med bil- och reservdelsimport av bilmärkena Peugeot, Citroën, DS, Opel och Mitsubishi i Danmark och Sverige. Koncernens fokusområden är Bilimport, Digital innovation och Investering. Under en sexårsperiod har K.W. Bruun & Co fördubblat sin omsättning till 9,4 miljarder. kronor och mer än femdubblat sitt resultat till över 800 miljoner kronor. Dessa resultat har uppnåtts genom en effektiv affärsmodell, en ambitiös organisation och en utpräglad vinnarkultur där det är en kort väg från tanke till handling - en affärsstrategi och kultur vi även kallar Agile och C.A.R.E. Koncernen sysselsätter ca. 500 kompetenta och ambitiösa medarbetare, vilka med en agil affärsstrategi, förståelse, noggrannhet och goda affärsinsatser skapar förutsättningarna för vår framgång och samtidigt fortsätter att skriva berättelsen om K.W. Bruun & Co. 2020 grundades Classic Car House A/S, en kommande unik mötesplats för människor med hängivenhet och kärlek till klassiska bilar. www.kwbruun.com Primära bolag i i K.W. Bruun-koncernen K.W. Bruun & Co K.W. Bruun Invest A/S K.W. Bruun NxT A/S K.W. Bruun Import A/S K.W. Bruun Automotive A/S (Peugeot, Citroën, DS, Opel Danmark) K.W. Bruun MMC A/S (Mitsubishi Danmark)K.W. Bruun Automotive AB (Peugeot,Citroën, DS, Opel Sverige) K.W. Bruun MMC AB (Mitsubishi Sverige)K.W. Bruun Logistik A/S K.W. Bruun Logistik AB Bilabonnement A/S Classic Car House A/S Quickpoint A/S Gran Turismo Cars A/S