Hoppa till innehåll
Emploid logotyp

Redovisningsekonom till tjänst med goda utvecklingsmöjligheter - VS Truck

Publiceringsdatum
03 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Om VS Truck

Emploid har fått det stora nöjet att bistå framgångsrika VS Truck i deras rekryteringsarbete! VS Truck är ett nationellt täckande företag som säljer, erbjuder service och finner lösningar inom logistik på truckar och entreprenadmaskiner. Genom agenturen för flera kända märken som Crown, Bobcat och Pramac är dom en etablerad aktör på både stora och små företag. Deras tekniker- och försäljningskontor sträcker sig från Eslöv i söder till Stockholm i norr samt en webbshop som också inbringar mycket affärer. Idag omsätter företaget 120 miljoner och har drygt 50 anställda nationellt. De senaste åren har VS Truck dubblat omsättningen och expanderat till nya regioner vilket ställer krav på hög kvalitet av nyckelrekryteringar likt denna.

Om rollen

Som Redovisningsekonom kommer du vara ansvarig för det legala redovisningsarbetet för hela verksamheten. Vid tjänstens start kommer den största delen bestå av det löpande redovisningsarbetet. Utöver det kommer du också avsluta varje månad med bokslut, året med ett omfattande årsbokslut samt genomföra koncernredovisningen. Du kommer ha ett nära samarbete med och agera bollplank till VS Trucks VD samt nyckelpersoner inom eftermarknadsorganisationen.

Tjänsten innehåller följande konkreta arbetsuppgifter:
  • Löpande redovisning samt koncernredovisning
  • Fakturering
  • Bokslut, skattehantering, momshantering och deklarationer
  • Löner
  • Utveckla processer och rutiner gällande ekonomiarbetet
För rätt person kommer denna tjänst att utvecklas till en roll som Ekonomichef. Det är därför av stor vikt att du vill utvecklas, ta ansvar och involvera dig i verksamheten. Du ska vilja lära känna företaget och det ekonomiska året som redovisningsekonom men sträva efter större uppgifter och mer ansvar inom en relativt snar framtid.

Om dig

Då du ensamt kommer ansvara för VS Trucks redovisningsarbete krävs det att du har erfarenhet av att arbeta med hela ekonomiflödet samt besitter goda kunskaper inom redovisning. Du har arbetat i en liknande roll där du tagit stort eget ansvar och varit med om att utveckla processer och rutiner.

Utöver detta krävs:
  • Erfarenhet av redovisning och bokslutsarbete
  • Erfarenhet av att arbeta med skatt- och momsredovisning
  • Erfarenhet av lön och lönesystem samt ERP-system
  • Goda kunskaper i Excel
  • Goda kunskaper i svenska och engelska
Ditt arbete genomsyras av en hög grad av självständighet och vilja att sätta dig in i och förstå verksamheten. Du har en positiv inställning och värdesätter ordning och reda i arbetet varpå planering av din tid är en avgörande del. Du har ett öga för detaljer, är administrativt lagd och har lätt för att kommunicera med olika personer och funktioner i ett företag.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse

Plats: Eslöv eller Borås beroende på rätt kandidats geografiska placering

Omfattning: 100%

Arbetstider: Kontorstider, mån-fre

Lön: Enligt överenskommelse

Bakgrundskontroll kommer genomföras på de kandidater som går vidare i processen.

Om du har frågor om tjänsten ber vi dig att maila ansvarig rekryterare Anders Romberg på anders.romberg@emploid.se. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: ekonomi, redovisning, redovisningsekonom, bokslut, Malmö, Lund, Eslöv, Helsingborg, Borås, Göteborg,
Emploid logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
02 juli 2024 (10 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Emploid är byggt på en stark vision och drivkraft om att alla företag förtjänar samma engagemang, kontinuitet och erfarenhet som endast stora företag traditionellt fått inom rekrytering och bemanning. Med nätverksbaserade kontaktytor identifierar vi rätt personal för ert företag och samtidigt drömjobbet för dig som vill vidare i karriären.