Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Teamledare sökes till If Sales Center i Malmö!

Publiceringsdatum
08 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Har du en genuin vilja att skapa ett team med vi-känsla samtidigt som du leder och coachar dina medarbetare att nå deras fulla potential? Då har vi möjligheten för dig!

Information om uppdraget:

Vi på StudentConsulting har den stora äran att samarbeta tillsammans med If som ska etablera Sales Center verksamhet i Malmö. Sales Center är en del av Customer Center Sverige som arbetar med utgående rådgivning och försäljning av försäkringsprodukter till privatkunder. I och med etableringen letar vi nu efter två nya teamledare som kommer arbeta med att bygga en inspirerande och utvecklade miljö där prestation och kundens behov ständigt är i fokus.

I rollen som teamledare ansvarar du för att coacha samtliga rådgivare på enheten, skapa en bra prestationskultur och ha personalansvar för ca 12 personer. Du kommer också att vara en del av en ledningsgrupp med flera ledarkollegor och rapportera till centerledaren som sitter på annan ort.

If erbjuder dig ett spännande ledaruppdrag där du har möjlighet att påverka verksamhetens resultat och utveckling. Du kommer att arbeta i en miljö som präglas av prestigelöshet och glädje, där laget tillsammans jobbar för att nå bästa möjliga resultat. Som teamledare är din huvudsakliga uppgift att coacha och främja prestationsutvecklingen hos medarbetare och därmed ta verksamheten framåt. Målsättningen är att skapa ett inspirerande och utvecklande klimat där trygga och drivna medarbetare levererar lösningar med kunden i fokus.

Detta är en direktrekrytering vilket innebär att vi på StudentConsulting ansvarar för rekryteringsprocessen, men du kommer bli anställd direkt av If. Tjänsten är förlagd på heltid och är en tillsvidareanställning, som inleds med 6 månaders provanställning. Tillsättning sker när vi har hittat rätt kandidat.

Detta söker vi:

Vem är du?
Vi letar efter dig som har erfarenhet av att leda, coacha och följa upp medarbetare och deras resultat. Du har ett stort intresse för människor och drivs av att utveckla dig själv, dina medarbetare och affären. Du är mån om alla runtomkring dig ska få de bästa förutsättningar för att lyckas, som individer och som team. Du kommunicerar på ett inspirerande sätt och är driven, ansvarsfull och målmedveten.

Du behöver ha en bred förståelse för kundprocesser och förmåga att initiera och driva utvecklingsarbete. Då uppföljning av resultat ingår i rollen, bör din arbetsmetod också präglas av struktur, analytisk förmåga och god datorvana. Du ska känna dig komfortabel med att arbeta med sifferanalys och bekväm i att arbeta i olika affärs- och kundsystem.

Vi söker dig som:
* Har dokumenterad erfarenhet av ledarskap med personalansvar.
* Har erfarenhet av säljledning i utgående kanal, gärna provisionsbaserad, samt van att arbeta med säljcoaching och målstyrning.
* Har god systemvana och intresse för att sätta dig in i nya system
* God kommunikativ förmåga och kommunicerar obehindrat både svenska och engelska.

Slutkandidater kommer bakgrundskontrolleras samt drogtestas inför anställning.

If är Nordens största försäkringsbolag och är stolta över att kunna erbjuda en spännande och mångfacetterad arbetsplats som ligger i framkant gällande personlig utveckling, syftesstyrd försäljning och digital utveckling. Här finns stora möjligheter att påverka och bidra till att If stärker sin ställning på marknaden ytterligare.

Vill du hitta din framtida arbetsplats och tycker att beskrivningen ovan stämmer in på dig? Skicka in din ansökan redan idag, urval och intervjuer sker löpande!

Sökord: Teamledare, Ledarskap, Coachande ledare, Personalansvarig, Teamutveckling

Sökord: Teamledare, Ledarskap, Coachande ledare, Personalansvarig, Teamutveckling
StudentConsulting logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
31 maj 2024 (9 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com