Hoppa till innehåll
Bilia logotyp

Försäljningschef BPAB Syd

Publiceringsdatum
17 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Vill du arbeta i en föränderlig bransch och i ett företag som är med och leder utvecklingen? Brinner du dessutom för försäljning? Då kan det vara dig vi söker som marknadschef till Bilia Personbilar Syd.

Varför välja Bilia

Bilia är inte bara en arbetsplats, det är en möjlighet för dig att forma din framtid. Vi är en inkluderande organisation som inte bara värdesätter dina kompetenser utan ger dig plats att växa genom spännande utbildningar, stöttning, samarbete och bra utvecklingsmöjligheter. Här blir du en nyckelspelare i att skapa hållbara och innovativa lösningar.

Vi vill att våra medarbetare ska må bra, både på och utanför jobbet, därför har Bilia medarbetarnas framtid, hälsa och privatliv i åtanke och arbetar aktivt för att främja välmående och trygghet. Vi erbjuder bra personalrabatter och förmåner.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Du kommer att planera och leda verksamheten inom området för bilförsäljning och biluthyrning så att uppsatta resultat- och lönsamhetsmål uppnås. I ansvarsområdena ingår att coacha cheferna inom respektive område så att de kan nå uppsatta mål och därigenom skapa goda förutsättningar för vår bilförsäljning och biluthyrning. Arbetet förutsätter även ett väl fungerande samarbete med våra övriga affärsområden som t.ex. servicemarknad för att skapa en helhetssyn och öka andelen nöjda kunder. Som marknadschef kommer du att ha en viktig roll i Bilia Personbilars ledningsgrupp för region Syd.

Vad vi önskar av dig

För att lyckas i denna roll är du en måldriven och handlingskraftig person som har goda ledaregenskaper och brinner för försäljning. Du har ett starkt driv och energi och är bra på att sprida detta vidare i organisationen. Du är utvecklings- och kundfokuserad och har förmågan att leverera goda resultat. Vidare tror vi att du har:
  • Erfarenhet av arbete som säljare, försäljningschef, marknadschef eller liknande med övergripande resultatansvar
  • God ekonomisk förståelse och erfarenhet kring att arbeta med nyckeltal
  • Erfarenhet av personalansvar
  • Engagerande ledarskap i linje med Bilias ledarskapsförväntningar
  • Kundfokus och van vid högt tempo
Övrigt

Tjänsten är en tillsvidare och på heltid. Placering är på Bilia Jägersro. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef.

Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, därför ser vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Då vi arbetar för en jämnare könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till den här tjänsten.

Vi ser fram emot din ansökan!
Bilia logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
12 maj 2024 (12 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren