Hoppa till innehåll
Riksbyggen logotyp

Kundgruppschef

Publiceringsdatum
29 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Som arbetsgivare erbjuder vi möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Oavsett vad du söker, vad du brinner för eller vad du vill uppnå står vår dörr öppen för dig. Välkommen in till en ny framtid på Riksbyggen.Vi söker dig som är en affärsmässig och kvalitetsinriktad ledare som vill driva och utveckla kundrelationerna och kundgruppsteamet inom Fastighetsförvaltning i marknadsområde Södra Skåne för att leverera fastighetsförvaltning i världsklass.

Hos oss gör du skillnad
I uppdraget som kundgruppschef arbetar du tillsammans med hela marknadsområdet för att stärka och utveckla befintliga kundrelationer. I nära samarbete med leveranschefer arbetar du för att öka kundnöjdheten och god lönsamhet i kunduppdragen. Kundgruppschefen ingår i marknadsområdets ledningsgrupp.

Du har personalansvar för sju kundansvariga som utgår från Malmö och Ystad, det är viktigt med din närvaro på bägge kontoren. Du kommer att arbeta både operativt och strategiskt, som kundgruppschef ingår även också eget kundansvar för ett antal bostadsrättsföreningar. För att fånga upp nya behov och utveckla samarbetet med kunderna innebär ditt arbete att du ibland deltar på kontraktsmöten med kund. Du kommer även att ha styrelseledamotsuppdrag i utvalda bostadsrättsföreningar. Styrelsemöten sker vanligtvis på kvällstid.

Du bidrar med din kompetens och ditt engagemang
Du har en akademisk utbildning inom ekonomi eller marknadsföring och vana att genomföra och driva avtalsförhandlingar. Du har tidigare ledarerfarenhet med resultat- och verksamhetsansvar och en mycket god kommunikativ förmåga i både tal och skrift.

Det här jobbet passar dig som är kundorienterad, kommunikativ, lyhörd och ansvarsfull. Du drivs av att utveckla kunderna och se nya affärsmöjligheter. För dig är det viktigt att knyta långsiktiga relationer med kunder, internt i organisationen och med leverantörer. Rollen kräver god administrativ kunskap, ett strukturerat arbetssätt är en självklarhet för dig.

Som chef på Riksbyggen förväntas du tillämpa ett tillitsbaserat ledarskap. Med den kooperativa värdegrunden som utgångspunkt ansvarar du för att leda genom en hög grad av målstyrning och genom att ta tillvara medarbetarnas kompetens och ge rätt förutsättningar att uppnå goda resultat. Du skapar en tillåtande kultur där medarbetare delar med sig av sina åsikter och bidrar med förslag till förändring. Som person är du stark i ditt ledarskap, ser möjligheter och har förmåga att entusiasmera och få med dig människor. Du är duktig på att skapa förtroende och bygga starka relationer med både kund och kollegor. I ledningsgruppsarbetet bidrar du till en positiv förflyttning för hela organisationen med ett strategiskt synsätt och en förmåga att se helheten. Som person är du inspirerande och ambitiös, du motiveras av att utveckla människor och skapa förutsättningar för att nå förväntat resultat.

Du har erfarenhet från fastighetsbranschen, kunskaper kring att upprätta och tolka avtal för fastighetsförvaltning (aff) och avtalsförhandlingar

Tjänsten kräver B-körkort. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Placeringsort för tjänsten är Malmö.

Riksbyggen strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Riksbyggen tillämpar provanställning.

Kontakt och ansökan
Din ansökan skickar du till oss via www.riksbyggen.se under Jobb & Karriär/Sök jobb senast den 2024-06-02. Vi behandlar ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så ansök redan idag!

Vid frågor kontakta marknadsområdeschef Helena Fremle, telefon:040-109428 eller epost: helena.fremle@riksbyggen.se
Är du nyfiken på hur det är hos oss?

Till rekryteringskonsulter, annonssäljare etc. Vi har redan beslutat vilka vi samarbetar med vid rekryteringar samt var vi vill synas. Vi undanber oss därför kontakt från försäljare i dessa frågor.
Riksbyggen logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
02 juni 2024 (11 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Riksbyggen är ett kooperativt företag som finns över hela landet. Vi utvecklar bostäder i nyproduktion, både bostads- och hyresrätter och vi är även en av Sveriges största fastighetsförvaltare. Oavsett vem du är, var du kommer ifrån eller vad du brinner för står vår dörr öppen för dig. Hos Riksbyggen får du utrymme att utvecklas och forma din karriär. Samtidigt blir du också en del av en stark och trygg gemenskap där vi stöttar varandra. Och där vi jobbar, har roligt och växer tillsammans på vägen mot nya mål. Välkommen in till oss!