Hoppa till innehåll
Nexer Recruit logotyp

OPERATIV CHEF, PRODUKTION TILL BY CREA

Publiceringsdatum
27 mars 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Vid får fabrik i Malmö tillverkar vi våra egendesignade kvalitetsmöbler från grunden i helt egna verkstäder för träbearbetning, kapning/svets, lackering samt textil och montage. Vi är en "butik på nätet" som erbjuder våra kunder en unik kombination av specialdesignade och kundanpassade möbler med en mycket hög hantverksmässig kvalitet. Vi levererar direkt till våra kunder, utan mellanhänder, över hela världen. På kort tid har vi etablerat oss och på en tuff marknad och gör oss nu redo för att fortsätta vår spännande utvecklingsresa - och vi har högt ställda mål.

Din vardag
Tjänsten som Operativ chef inom produktion är ny och innebär budget- och personalansvar för vår samlade produktion med tillhörande funktioner för inköp, kvalitet och kundservice/kundtjänst. Tillverkningen av våra möbler sker kundorderstyrt, med stöd av marknadsanalyser och prognoser, och hela orderprocessen är digitaliserad.

Rollen vi erbjuder dig innebär ett ansvar för att driva, leda och utveckla, med fokus på:
  • Samtliga produktionsrelaterade aktiviteter enligt affärsplan och mål för tillväxt, lönsamhet, kvalitet, nöjda medarbetare
  • Samarbetet inom och mellan våra produktionsteam och medarbetare, "one-on-one", på daglig basis och i våra veckomöten. Agilt och i linje med långsiktiga mål
  • Utveckla och implementera produktionsprocesser och rutiner i
enlighet med verksamhetens dagliga behov och långsiktiga strategier
  • Säkerställa implementerade och standardiserade processer
  • Relevanta beslutsunderlag och rapporter till stöd för produktion och företagets ledningsgrupp
  • Automationsgrad och effektivitet i våra samtliga tillverkningsprocesser
  • Inköp av varor och tjänster (Strategiskt och avropande) med kostnadskalkyler per produkt
  • Kundnöjdhet, produktkvalitet och servicegrad
Du kommer att ingå i bolagets ledningsgrupp och du rapporterar direkt till vår COO. Tjänsten är placerad vid vår fabrik i Malmö.

VEM ÄR DU?
Vi utgår ifrån att du är en trygg ledare och att du har stor produktionserfarenhet och en projektledningsförmåga, utöver det vanliga. Du är van vid att bygga och hålla fast vid effektiva strukturer, samt driva nya initiativ från idé till införande med en färdig systematik för uppföljning. Naturligtvis kännetecknas ditt ledarskap av ett coachande förhållningssätt - med god balans mellan stöd och kravställning. Du är van att arbeta i en digitaliserad verksamhet och du behärska både svenska och engelska, i tal och skrift.

Vi är entreprenörer och bygger ett bolag som är på en tillväxtresa - vägen är inte rak. Du bör älska att utmanas och naturligt trivas i en verksamhet där det förekommer tvära kast och förändrade prioriteringar. Precis som vi drivs du av ständiga förbättringar och kan inte tänka dig något annat än att ihärdigt driva och omsätta spännande idéer till färdiga lösningar. Vi söker dig som vill ta ansvaret och som vill utvecklas tillsammans med oss - kom gärna och visa oss hur vi får "the shit done"!

VILL DU VETA MER?
I den här rekryteringen samarbetar vi med Nexer Recruit. Vill du veta mer, kontakta gärna rekryteringskonsult Björn Larsson: bjorn.larsson@nexergroup.com eller 072-572 36 70.

Tillträde till tjänsten kan ske omgående. Vi arbetar därför med ett löpande urval för intervjuer.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om oss
by Crea grundades 2017 i Skåne och vi har sedan start producerat alla våra möbler, på beställning, i Sverige. All tillverkningen sker i vår fabrik i Arlöv, strax utanför Malmö. Från första svets till slipning, sömnad och montering, tillverkas våra designmöbler enligt specifikation och skickas direkt från fabriken hem till våra kunder. Vi vill tillverka och sälja möbler som är skräddarsydda för att passa våra kunders personliga val av ram- och träfärger, tyger och storlekar och som är där för att stanna. Våra designskyddade möbler säljs endast via vår hemsida och vi lägger mycket fokus och energi på att leverera en personlig service, under hela resan från konsultation kring färgval till leveransdag.

Vi levererar redan våra minimalistiska kvalitetsmöbler till de flesta kontinenter och har som målsättning att kunna förgylla hem runtom i hela världen med vår svenska kvalitetsdesign. https://by-crea.com/se/

Vi vill vara butiken runt hörnet vart än i Sverige eller världen du bor!
Nexer Recruit logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
19 maj 2024 (22 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är specialister på rekrytering. Alltid med människan i fokus.