Hoppa till innehåll
Sandberg Development AB logotyp

Operations Manager

Ansök nu

Operations Manager till Malmö

Vill du vara med på en resa där du får bygga och utveckla tjänster inom maskinservice som gör skillnad? Trivs du i en miljö där den ena dagen inte är den andra lik och där saker händer snabbt? Då kan du vara den kollega vi söker till rollen som Operations Manager på SBD Service. 

För att vi ska kunna ta nästa steg i vårt tjänstefieringsinitiativ i våra dotterbolag förstärker vi nu vår serviceorganisation inom Sandberg Development.

Sandberg Development Service kommer att fungera som en tjänsteleverantör till några av våra dotterbolag och med tiden bygga upp förmågan att tillhandahålla förstklassig service till våra dotterbolags serviceverksamhet.  

Vad har Oskar Bergenudd, Executive Director Financial Solutions, att säga om tjänsten och företaget?

"Jag valde Sandberg Development då jag delar företagets vision att skapa långsiktig tillväxt och samhällsnytta. Genom aktivt ägande utvecklar och investerar vi i innovations- och teknikdrivna företag. Denna vision och målsättning speglas i en genuin framåtanda och positiv kultur i koncernen. 

Som medarbetare här får man möjlighet att göra skillnad och vara med och påverka resultatet. Här finns ömsesidig flexibilitet och mycket frihet. För att trivas i rollen som Operations Manager är det viktigt att du tycker om att skapa relationer med kund och överträffa deras förväntningar. Vi söker en trygg och strukturerad entreprenör med fokus på samarbete och långsiktighet. Du är en innovativ problemlösare som söker hållbara lösningar och förstår vikten av att skapa ett arbetssätt som sätter både kund och medarbetare i fokus."

Om tjänsten
Vi erbjuder en ledande och bred roll som Operations Manager i ett expansivt företag där du kommer att bygga upp SBD Service. Verksamheten kommer att verka i nära samarbete med våra dotterbolag och intressenter inom dessa bolag. Din roll blir central i att utforma, planera samt genomföra planen för SBD Service uppbyggnad. Vårt mål är att driva och leda den bästa serviceorganisationen i regionen.

  • Stödja våra dotterbolag med platsundersökning, service, installation, utbildning och callcenterfunktion
  • Kontraktera, koordinera och bygga samarbete med utvalda leverantörer av service och installation

I rollen rapporterar du till Executive Director och tjänsten är placerad i Malmö.

Din profil
För att passa i rollen tror vi att du är en driven, entusiastisk och strukturerad entreprenör med goda ledaregenskaper som får saker att hända. Som person sticker du ut med din förmåga att gå från idé till handling samt med din kommunikativa förmåga. För dig är det naturligt att samarbeta för att nå framgång och göra skillnad. Du är målmedveten och brinner för att bidra till vår fortsatta tillväxtresa.

Kvalifikationer och erfarenhet

  • Du är troligen civilingenjör eller har liknande teknisk inriktning lämplig för rollen
  • Du har cirka 5-10 års erfarenhet av kundtjänstbranschen, gärna inom teknikproducerande företag
  • Du har erfarenhet av stödprocesser och av att leda grupper
  • Du talar och skriver svenska och engelska, det är meriterande om du även kan franska

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringskonsult Sara Persson, 0720-712688, på Intenso Teknikrekrytering.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

Om företaget
Sandberg Development är ett familjeägt investeringsbolag som genom aktivt ägande i innovationsdrivna bolag bidrar till tillväxt och samhällsnytta - med fokus på vattenteknik, livskvalitet och trygghet.

Sandberg Development är hel- eller delägare i Aimpoint, GAIM, Nor:disk, RESCUE Intellitech, SWATAB, ISEC Monitoring Systems, Orbital Systems, Clean Oil Technology, Drupps, Silanos, Watersprint, Xocchiali, PluvioFlow, Reccan samt börsnoterade Camurus. Omsättningen för koncernen uppgick till 2 miljarder kronor för 2023.

Sandberg Development AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
05 juni 2024 (12 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Intenso Teknikrekrytering är specialister på rekrytering och search av ledare och specialister inom engineering, tech och IT. Vi hjälper tekniska specialister ta nästa steg i karriären och det finns alltid många intressanta tjänster hos oss. Gå med i vårt nätverk och bli kontaktad när rätt tjänst dyker upp.
https://register.masterhelp.se/candidate/signup