Hoppa till innehåll
Max Frank AB logotyp

Innesäljare

Publiceringsdatum
31 mars 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Erfaren innesäljare till Malmö

Vill du vara med på en resa i ett expansivt bolag med en framåtlutad attityd? Har du en administrativ bakgrund samt vana av att jobba i en nordisk miljö och kommunicera på de skandinaviska språken? Då är du kanske vår nya kollega!

I över 50 år har MAX FRANK AB utvecklat, tillverkat och levererat ett brett sortiment av välbeprövade produkter och tekniska helhetslösningar för betongindustrin. Med 19 dotterbolag världen över har företaget idag ca. 850 anställda, varav cirka 200 arbetar utanför Tyskland och betjänar byggbranschen i Europa, Mellanöstern, Australien, Asien, USA samt stora projekt i resterande världen.

Om tjänsten
Till vårt nordiska huvudkontor i Malmö söker vi nu en erfaren innesäljare med ansvar för att utveckla våra affärer i samarbete med våra tekniska säljare på fältet. Kunderna består av större och mindre entreprenörer, Prefabtillverkare samt återförsäljare i Norden. Du är den sammanställande länken mellan kund och våra interna enheter inom teknik, ekonomi, sälj, lager och logistik där du är ytterst delaktig i processen från start till mål. Du blir en mycket viktig länk till våra kunder och en nyckelperson för våra tekniska säljare.  

Dina arbetsuppgifter består av att:

  • Vidareutveckla kundrelationer tillsammans med våra tekniska säljare
  • Agera rådgivare och vägleda kunderna i produktval och specifikationer
  • Ansvara för leveranser och beställningar samt följa tidsplanen i respektive projekt
  • Merförsäljning vid inkommande kundförfrågningar
  • Sammanställa ritningar och ta fram yt-beräkningar för offertunderlag
  • Offertuppföljning

Du kommer vara med och ta ansvar i kundrelationen - från första kundkontakt, till avslut och vidareutveckling av kunden tillsammans med våra tekniska säljare. Tjänsten kan innebära att fysiskt närvara vid vissa projekt och kundevent. Du arbetar mycket nära säljteamet med Teamleader som närmsta chef. 

Mattias Rosner, VD, berättar om tjänsten och företaget.

"Som medlem i vårt innesäljarteam är man mitt i händelsernas centrum och ofta är det snabba bollar. Dagens kunder förväntar sig snabb support och önskar stor del av leveranserna inom en kort tid."

Läs mer om vad Mattias och Jenny har att säga om tjänsten och företaget.

https://career.masterhelp.se/maxfrank

Din profil

För att trivs i rollen har du god förmåga att samarbeta med flera olika personer för att ge kunden den bästa lösningen. Du är en lagspelare med ett serviceinriktat och positivt sätt. Du behöver även vara säljdriven och bra på rådgivning med förmåga att skapa goda relationer, samt att du är strukturerad och noggrann i ditt arbete.  

Krav för tjänsten

  • Du har en gedigen administrativ / innesäljarbakgrund
  • Du behärskar svenska och engelska
  • Har vana av att arbeta i nordisk miljö med god förståelse för norska och danska
  • Mycket god dator- och systemvana
  • Matematisk förståelse
  • Erfarenhet av arbete med CRM (meriterande inom Salesforce)
  • Meriterande om du arbetat inom byggnadsteknisk försäljning 

Vi erbjuder
En rolig arbetsplats med stort tekniskt kunnande och en platt informell organisation. Du får tillhöra ett företag med ett starkt varumärke på marknaden både internationellt och nationellt. Hos oss hjälper alla till där det behövs, vi är prestigelösa och arbetar som ett team där alla är lika mycket värda. Arbetsplatsen är i ett öppet landskap där teknik, sälj och logistik samarbetar. 

Inledningsvis har vi en introduktionsplan de första tre månaderna som sedan kommer följas upp för att du ska komma ordentligt in i arbetet. Möjlighet att få djupare och bredare kompetens samt personlig utveckling baserat på dina önskemål erbjuds även senare. Vi har förmånliga pensions- och sjukvårdsavtal, friskvårdsavtal etc. 

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolens rekryteringskonsult Kim Storm. Du når Kim på 031-7045182.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

Om företaget 
MAX FRANK AB grundades 1964 i Malmö under namnet Rolf Dickman AB. Sedan 2012 ingår MAX FRANK AB i den tyskägda MAX FRANK koncernen med huvudkontor i Tyskland, Leiblfing. Med 19 dotterbolag världen över har företaget idag ca. 850 anställda, varav cirka 200 arbetar utanför Tyskland och betjänar byggbranschen i Europa, Mellanöstern, Australien, Asien-Stillahavsområdet, USA samt stora projekt i resterande av världen. Koncernspråk är engelska.

MAX FRANK koncernen tillverkar själv merparten av vårt svenska sortiment, vilket borgar för hög kvalite´, spårbarhet samt rätt pris. Vi har en egen teknisk avdelning i Malmö, som gör beräkningar för Egcobox®, balkonginfästning, och övriga beräkningar och MAX FRANK koncernen till stora internationella projekt. Med ett komplett lagersortiment i Malmö och Stockholm, kan vi erbjuda våra kunder högsta service och snabba leveranser. 

Max Frank AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
23 maj 2024 (26 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och rekryterar ledare och specialister inom sälj och marknad. Vi hjälper säljare, Key Account Managers, chefer och marknadspersonal ta nästa steg i karriären och det finns alltid många intressanta tjänster hos oss. Gå med i vårt nätverk och bli kontaktad när rätt tjänst dyker upp. 
https://register.masterhelp.se/candidate/signup