Hoppa till innehåll
NearYou logotyp

Processoperatörer sökes till trevligt företag i Malmö!

Publiceringsdatum
06 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Om företaget
Till vår kund som i huvudsak utvecklar och tillverkar läkemedel och medicintekniska produkter samt kosttillskott och kosmetika, söker vi nu två erfarna processoperatörer, som vill vara en del av ett härligt gäng!

Tjänstebeskrivning
Som Processoperatör hos kunden ansvarar du och övriga på avdelningen för att övervaka de semiautomatiserade processerna/processtegen kopplade till tillverkning och fyllning/packning av olika produkter. I rollen ingår bl.a. dokumentering, maskinomställningar, avvikelseutredning och förbättringsarbete.

Exempel på ansvarsområden kopplade till tjänsten:
- Arbete enligt cGMP, d.v.s. följa skrivna rutiner och dokumentera utfört arbete i enighet med cGMP och ISO 13485.
- Arbetsuppgifter kopplade till tillverkning och fyllning/packning av salvor/ krämer/geler.
- Utföra omställningar av fyllnings- och packningsmaskinerna.
- Ansvara för att produktionsplanen följs.
- Felsökning och problemlösning.
- Initiera och medverka vid framtagning av nya tekniska lösningar.
- Medverka vid kalibrering av utrustning, instrument, mätdon m.m.
- Uppdatering av SOP:ar.

Det förekommer förskjuten arbetstid i tjänsten.

Kvalifikationer
Du som söker har ett analytiskt tankesätt samt en god problemlösningsförmåga och som person är du noggrann, ordningsam och kvalitetsmedveten.
Du har en förmåga att prioritera, genomföra och slutföra arbetsuppgifter inom angivna tidsramar och trivs med att arbeta med flera olika arbetsuppgifter parallellt. Vidare ser vi att du är en utåtriktad person som kan arbeta såväl i grupp som enskilt.

Tjänsten kräver att du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift i både engelska och svenska, samt att du har goda tekniska kunskaper och datorkunskaper.
Du har som lägst gymnasieutbildning och vi ser även att du har erfarenhet från läkemedels- eller processindustrin.

Låter det intressant?
Sista ansökningsdag är 2024-06-01, men urval sker löpande så sök tjänsten så snart som möjligt! Du söker tjänsten via vår hemsida: www.nearyou.se
Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail eller vanlig post.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om NearYou
Vi är NearYou. Vi har gått från att vara ett bolag bland andra till att bli en samhällsaktör. Med oss som partner och arbetsgivare lovar vi att ge mer av det vi är bäst på. Vi är bäst på att vara nära, mänskliga och en motpol till stress, människor som statistik och en alltför opersonlig digitalisering.
Vi vill vara en trygghet i en snabb värld. Vi stöttar, utmanar och frågar hur det går. Helt naturligt, tycker vi.

Att arbeta som konsult på NearYou
Som konsult hos NearYou är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. För oss är det viktigt att erbjuda en trygg och hållbar anställning för alla våra anställda. Du har samma fördelar och trygghet som hos en traditionell arbetsgivare och du omfattas av kollektivavtalens villkor för till exempel lön, försäkringar, pension och semester.

Som konsult hos oss får du en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig tips och råd hur du kan utvecklas i arbetslivet.

NearYou logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
31 maj 2024 (13 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är NearYou. Vi har gått från att vara ett bolag bland andra till att bli en samhällsaktör. Med oss som partner och arbetsgivare lovar vi att ge mer av det vi är bäst på. Vi är bäst på att vara nära, mänskliga och en motpol till stress, människor som statistik och en alltför opersonlig digitalisering. Vi vill vara en trygghet i en snabb värld. Vi stöttar, utmanar och frågar hur det går. Helt naturligt, tycker vi.