Hoppa till innehåll
Emploid logotyp

Läkemedelsoperatör

Publiceringsdatum
10 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Om rollen

Rollen som Läkemedelsoperatör är en möjlighet för dig som har en vilja och ambition att inleda din karriär inom läkemedelsindustrin! Rollen passar dig som är van att arbeta i ett högt tempo och i en omväxlande arbetsmiljö.

Du kommer ha en varierad arbetsdag där kvalitet, noggrannhet och produktionshygien står i fokus. Arbetet är framförallt maskinellt där du har både semi- och helautomatiserade maskiner till ditt förfogande, där även en del manuella moment ingår. En stor del av ditt arbete kommer innefatta löpande dokumentation av arbetet och du har skriftliga instruktioner att följa för varje arbetsmoment. Då verksamheten är kvalitetsstyrd arbetar du i renrum enligt rådande GMP-regler.

Mer konkret innefattar tjänsten:
  • Förberedelse av material
  • Manuella- såväl som maskinella moment
  • Löpande dokumentation av arbetet
  • Granskning av tillverkningsordrar och städning av tillverkningslinjer
Om dig

Vi söker dig som har en hög grad av personligt driv och engagemang, med en vilja att kontinuerligt förbättra ditt arbete. Du har en positiv inställning till nya arbetsuppgifter och ett intresse för att lära dig nya saker varför du gärna ställer frågor vid behov. Eftersom du arbetar i en verksamhet med högt ställda kvalitetskrav har du ett noggrant förhållningssätt till ditt arbete och kan med lätthet ta till dig och arbeta utifrån skriftliga instruktioner. För att försäkra dig om att ditt arbete blir korrekt värderar du ett nära samarbete med dina kollegor där ni har en öppen dialog och kommunikation. På så sätt kan du och dina kollegor hjälpa varandra och dubbelkontrollera att arbetet verkligen blivit rätt. Det kommer naturligt för dig att ta ansvar för dina arbetsuppgifter och noterar kollegor därför om det är något som blir fel.

Därutöver är det för tjänsten viktigt med:
  • Avslutad gymnasial utbildning
  • Tidigare erfarenhet av att arbeta inom en processindustri, alternativt i en läkemedelsproduktion är meriterande
  • Tidigare erfarenhet av att arbeta inom restaurang, livsmedelsbutik eller motsvarande arbetslivserfarenhet
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
  • Körkort och tillgång till bil
Övrig information

Start: Omgående

Plats: Malmö

Omfattning: Heltid

Arbetstider: 3-skift mån-fre 06.00-14.30, 08.30-17.00, 15.30-00.00

Lön: Enligt rådande kollektivavtal

Bakgrundskontroll kommer genomföras på de kandidater som går vidare i processen.

Om du har frågor om tjänsten ber vi dig att mejla ansvarig rekryterare Anna Svensson på anna.svensson@emploid.se. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: operatör, maskinoperatör, processoperatör, förpackningsoperatör, läkemedelsoperatör, industri, tillverkning, produktion, läkemedelsproduktion, GMP, pharma, restaurang, butik, rekrytering, konsult, Malmö, Lund, Trelleborg, Landskrona
Emploid logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
31 maj 2024 (12 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Emploid har fått förnyat förtroende, och söker nu för kunds räkning fler Läkemedelsoperatörer till ett läkemedelsbolag i Malmö. Företaget växer, och behöver utöka sin produktionsavdelning med fler operatörer.

Tjänsten är ett konsultuppdrag där anställning inledningsvis sker via oss på Emploid, med goda chanser att bli överrekryterad av kundföretaget därefter. Mer information om företaget ges längre fram i rekryteringsprocessen.