Hoppa till innehåll
PerformIQ logotyp

Maskinoperatör till RKW Sweden

Publiceringsdatum
23 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Tjänstebeskrivning & erbjudande
Är du en lagspelare med en mogen personlighet med stabil bakgrund, hög arbetsmoral och som sätter jobb högt på listan?
Har du tekniskt intresse, kan och vill lära dig och gillar att ställa frågor?
Är du helt enkelt en bra person i jakt på ett bra jobb?

Då kan vi på RKW Sweden erbjuda en tjänst som maskinoperatör inom Compound och Extrusion hos ett väldigt familjärt och trevligt företag där människor syns, är viktiga och arbetsmoralen är hög.
Vi har chefer man verkligen kan prata med, god sammanhållning mellan teamen, ett öppet och respektfullt arbetsklimat, avtalslöner och väldigt bra förmåner (tjänstepension, friskvård, betald sjukvårdsförsäkring, gym på plats, rikskupongsförmåner m.m.).

RKW Sweden Group - se mer info under RKW Group | rkw-group.com

Dina arbetsuppgifter består bland annat av följande:
* Ansvara och övervaka produktionsprocess för en eller flera maskiner
* Förbereda och starta maskiner (mekaniska och administrativa arbetsmoment)
* Genomföra provtagning
* Följa strikta checklistor, rutiner och instruktioner
* Ansvarar för personlig arbetssäkerhet enligt RKW:s regelverk
* Hålla ordning kring arbetsplatsen


Personprofil
Förutom att du stämmer in på de personliga egenskaperna i inledningen av annonsen måste du även stämma in på följande punkter:
* Framgångsrikt avslutad gymnasieutbildning
* Körkort
* Truckkort
* Flytande svenska i tal och skrift

Om du har följande med dig är det meriterande men inget krav:
* Erfarenhet inom produktion och tillverkning
* Erfarenhet av skiftarbete


Övrigt
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Arbetstid: 5- eller 2-skift (12 timmars pass)
Plats: Helsingborg

PerformIQ - rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner i den här rekryteringen. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Vänligen notera att vi ej tar emot ansökningar via e-post utan enbart via ansökningslänken. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till Rekryteringskonsult Nicklas Nilsson på nicklas.nilsson@performiq.se.

Välkommen med din ansökan!


Om PerformIQ
PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet.

Som konsult hos PerformIQ omfattas du av kollektivavtal, vilket innebär att du kan känna dig trygg med dina anställningsvillkor hos oss. På PerformIQ ser vi oss själva som ett lag där alla medarbetare är lika viktiga och vi behandlar våra konsulter som lagkamrater. När du blir en del av vårt lag får du en tränare som finns tillgänglig för dig under hela din anställning. För mer information, besök www.performiq.se

PerformIQ logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
30 maj 2024 (11 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet. Som konsult hos PerformIQ omfattas du av kollektivavtal, vilket innebär att du kan känna dig trygg med dina anställningsvillkor hos oss. På PerformIQ ser vi oss själva som ett lag där alla medarbetare är lika viktiga och vi behandlar våra konsulter som lagkamrater. När du blir en del av vårt lag får du en tränare som finns tillgänglig för dig under hela din anställning. För mer information, besök www.performiq.se