Hoppa till innehåll
Emploid logotyp

Kvalitetsansvarig - Carbonia Composites

Publiceringsdatum
02 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Om tjänsten

Har du ett stort intresse för kvalitetsarbete, dokumentation och vill förbättra arbetssätt och rutiner på ett företag som befinner sig i tillväxt? Vill du ta ansvar för och ha stor frihet i att arbeta med hela företagets kvalitetsstyrning från ax till limpa? Då är tjänsten som kvalitetsansvarig på Carbonia Composites tjänsten för dig!

Tjänsten som kvalitetsansvarig på Carbonia Composites är såväl operativ som strategisk där du erbjuds ett kvalificerat och självständigt arbete i ett företag som befinner sig i tillväxt. Du förväntas ta ett helhetsansvar över att driva det fortsatta arbetet med att vidareutveckla bolagets kvalitetsarbete med ett administrativt fokus. I dina ansvarsområden ingår bland annat:
 • Upprätthålla och vidareutveckla företagets kvalitetsledningssystem (IATF 16949)
 • Säkerställa efterlevnad av gällande certifikat inom ISO 9001 genom alla led i organisationen
 • Praktiskt kvalitetssäkra och administrera projekt och produktion
 • Medverka vid vidareutvecklandet av arbetssätt och processer tillsammans med produktionen
 • Hantera interna och externa avvikelser och reklamationsärenden
 • Ansvara för och genomföra interna och externa revisioner, mer specifikt underleverantörs-, kund- och tredjepartsrevisioner
 • Skapa och uppdatera rutiner, mallar och instruktioner
 • Följa upp mål och utfall, och med hjälp av data och statistik visa på, rekommendera och driva förbättringsarbete
Om dig

Vi söker dig som har ett brinnande intresse för kvalitet och som vill ta ett helhetsgrepp om företagets kvalitetsarbete. Genom din erfarenhet inom området har du lätt att förstå standarder, kravspecifikationer och olika typer av föreskrifter, och kan genom detta sortera ut vad som är väsentligt för att driva kvalitetsarbetet och bolaget framåt. Utöver detta krävs:
 • Minst 5 års erfarenhet av kvalitetsarbete i ett tillverkande företag
 • Erfarenhet av ISO 9001
 • Erfarenhet av IATF 16949, ISO 14001, VDA 6.3. APQP, FMEA är starkt meriterande
 • Flytande i svenska och engelska
 • Kunskaper i tyska är starkt meriterande
 • Goda kunskaper i Microsoft 365, särskilt Word, PowerPoint och Excel
Vi söker dig som trivs i det mindre bolaget med korta beslutsvägar och som vill arbeta nära verksamheten. Vi tror att du är en person som är administrativt lagd, resultat- och utvecklingsinriktad, som trivs med förändring och har viljan att föra verksamheten framåt. Du har dessutom ett starkt självledarskap som genomsyras av en hög grad av struktur och ansvarstagande, och är därmed van vid att arbeta självständigt. Vidare är du kommunikativ och duktig på att skapa goda relationer, såväl internt som externt.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse

Plats: Arlöv/Malmö

Omfattning: Heltid

Möjlighet att jobba hemifrån: Nej, 100 % på plats

Lön: Enligt överenskommelse

Bakgrundskontroll kommer genomföras på de kandidater som går vidare i processen.

Om du har frågor om tjänsten ber vi dig att maila ansvarig rekryterare Lina Johansson på lina.johansson@emploid.se. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: Kvalitetsansvarig, Kvalitetsingenjör, Kvalitet, Quality Engineer, ISO 9001, tillverkning, logistik, rekrytering, Malmö, Lund
Emploid logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
01 juni 2024 (11 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Carbonia Composites är en serietillverkare och utvecklingspartner av avancerade kolfiber- och glasfiberkomponenter. Deras kunder återfinns inom flertalet branscher där krav på hög teknisk kompetens tillsammans med hög kvalitet ställs. De levererar direkt till Audi, BMW och Volvo och är även godkänd leverantör till Mercedes AMG, och ser en kraftig tillväxt inom bilindustrin framför sig. De tillverkar även en rad andra kolfiberkomponenter som antennsystem för VSAT, röntgenbord för medicinteknik mm. Därför söker nu en innovativ kvalitetsansvarig som vill vara med och forma sin egen och Carbonia Composites gemensamma framtid.

Carbonia Composites har ca 35 anställda och beräknas i år omsätta ca 60 mkr. Läs gärna mer på www.carbonia.se