Hoppa till innehåll
Nexer Recruit logotyp

DIRECTOR LIFE SCIENCE SERVICES TILL APTIO GROUP

Publiceringsdatum
17 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Aptio Group står i spetsen för en bransch där dynamik och expertis går hand i hand. Just nu befinner vi oss på en expansiv resa och letar efter en Director Life Science Services för Region Syd. Drivs du av entreprenörskap, flexibilitet och en stark vilja att alltid sätta kunden i fokus? Då kan det vara just dig vi behöver för vår fortsatta tillväxtresa. Varmt välkommen med din ansökan!

Vi erbjuder

Vi på Aptio Group erbjuder en unik möjlighet att engagera dig i en entreprenörsdriven och framtidsinriktad verksamhet inom kvalitet och compliance, där du blir en viktig del i att vägleda företag genom det komplexa landskapet av regulatoriska och branschspecifika krav. Vår ambition sträcker sig bortom att erbjuda utvecklande karriärmöjligheter; vi siktar på att vara en kraft för både din personliga och professionella utveckling samt för att accelerera våra kunders tillväxt.

Vi lovar inte bara ett arbete med mening och fantastiska kollegor utan ger dig även chansen att bidra med ditt kunnande och din erfarenhet - våra mest värdefulla resurser. Tillsammans med vårt team av specialiserade experter, alla med lång och gedigen erfarenhet, tar vi oss an ett brett spektrum av utmaningar. Från tolkning av lagtexter till implementering av branschstandarder, strävar vi efter att leverera lösningar av högsta kvalitet till våra kunder och stärka Aptio Groups position som ledande inom vår bransch

Din vardag

Denna breda och utvecklande roll ger dig möjligheten att påverka och forma både strategiska, taktiska och operativa aspekter av verksamheten, samtidigt som du spelar en nyckelroll i att säkerställa enhetlig och god leveranskvalitet och fortsatt hög tillväxt för vår Life Science-verksamhet i Region Syd. Du får en varierande vardag och bland dina ansvarsområden finns att:
  • Följa de senaste utvecklingarna på vår marknad, identifiera trender och hitta nya affärsmöjligheter.
  • Attrahera, rekrytera och vidareutveckla konsulter med fullt P&L-ansvar.
  • Delta i ledningsgruppsmöten för att strategiskt forma och driva din region i rätt riktning mot de uppsatta målen.
  • Koordinera och driva på säljarbetet
  • Engagera dig i strategiska och rådgivande dialoger med kunder och säkerställa en stark närvaro för Aptio Group i regionen.
  • Samarbete med våra andra regioner såsom Region Väst och Danmark.
Du kommer att rapportera till Vice President South.

Din profil
Vi letar efter dig som är kund- och affärsdriven med utmärkta färdigheter i att bygga pålitliga och långsiktiga relationer. För att lyckas i denna roll måste du vara utåtriktad och kommunikativ med bred kunskap inom Life Science-området. Vi ser gärna att din bakgrund är från läkemedels-, bioteknik- eller medicintekniksektorn och att du har tidigare erfarenhet som konsultchef eller liknande position och utmaning.

Du är en nyfiken person som tänker utanför ramarna, och har utmärkta ledarskapsfärdigheter och hög affärsmässig skicklighet. Du prioriterar samarbete och tror på att dela våra erfarenheter för att kunna optimera våra styrkor och uppnå det bästa resultatet. Vi tror att du brinner för att vara en del av en entreprenörsdriven och snabbrörlig miljö, där du med ditt självledarskap vågar utmana och är bra på att skapa dig en överblick.

Övriga kvalifikationer som krävs för att lyckas i denna position:
  • Universitetsexamen inom kemiteknik, bioteknik, alt Business Administration eller motsvarande
  • Flera års erfarenhet av affärsverksamhet och arbete med sälj inom Life Science
  • Flytande i engelska och svenska alternativt något annat nordiskt språk
VILL DU VETA MER?
I den här rekryteringen samarbetar vi med Nexer Recruit. Vill du veta mer, kontakta rekryteringskonsult Johanna Värmfors på johanna.varmfors@nexergroup.com / 073-0821230 eller rekryteringskonsult Artan Bitiqi på artan.bitiqi@nexergroup.com / 072-3612844. Välkommen med din ansökan! Då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig skicka din ansökan så snart som möjligt.

Om aptio group
Aptio Group är ett ledande företag som levererar högkvalificerade tjänster till kunder med regulatoriska eller branschspecifika krav, såsom Pharma, MedTech, e-Hälsa, Livsmedel och Fordonsindustrin. Med djup branscherfarenhet, excellens och en unik leveransmodell som bygger på kollegialt engagemang ökar företaget kundernas konkurrenskraft.

Vårt uppdrag är att använda den samlade kompetensen hos våra anställda för att tillhandahålla de bästa lösningarna till våra kunder. Vårt mål är att bli det bästa konsultföretaget som kan erbjuda de smartaste, mest effektiva och mest långsiktiga lösningarna på olika problem inom reglerade verksamheter. Vi är också ett företag som involverar våra anställda i företagets utveckling genom "medarbetarskap" och tjänande ledarskap. Vi ser alla anställda som värdefulla tillgångar och tror på kollegial tillväxt och stöd.

Idag är vi fler än 200 anställda. Våra svenska kontor finns i Malmö och Göteborg, vårt danska kontor ligger i Hillerød och vi har även ett nyligen etablerat kontor i Zug i Schweiz. Aptio Group grundades 2017 och är en del av Danir Group.
Nexer Recruit logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
09 juni 2024 (21 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är specialister på rekrytering. Alltid med människan i fokus.