Hoppa till innehåll
Din Bil Sverige AB Volkswagen Landskrona logotyp

Servicechef/Platssamordnare

Publiceringsdatum
08 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Vårt anställningserbjudande

Din Bil är en del av Porsche Holding Salzburg GmbH och ett helägt dotterbolag till Volkswagen AG. Vi erbjuder ett brett utbud av bilar från Volkswagen-koncernens olika varumärken och modeller, som Volkswagen personbilar, Volkswagen Transportbilar, ŠKODA, Seat, Cupra, Audi, Porsche samt biluthyrning via Europcar.

Vi har verksamhet i fyra regioner i Sverige: Stockholm, Göteborg, västra Skåne och Gävleborg-Dalarna. På Din Bil värdesätter vi samarbete, respekt och förståelse mellan våra medarbetare. Du får chansen att arbeta i ett modernt och framgångsrikt företag som sätter kunden i fokus och levererar högsta kvalitet och service.

Som anställd hos oss får du vara en del av ett engagerat team. Vi bryr oss om din trivsel och utveckling hos oss. Därför erbjuder vi bra anställningsvillkor som omfattar bland annat kollektivavtal via IF Metall, Ledarna och Unionen, attraktiv lön, försäkringar, tjänstepension. Du får också friskvårdsbidrag och företagshälsovård som främjar din hälsa och välbefinnande.

Är du vår nya Servicechef/Platssamordnare?

I rollen som Servicechef/Platssamordnare hos Din Bil Volkswagen Landskrona innehar du det totala ansvaret för verkstadens drift och dess olika sektioner. Detta inkluderar att styra, organisera och allokera arbetsuppgifter samt att driva verksamheten framåt mot ekonomisk framgång. Som ledare för ett team, agerar du som deras dagliga stöd och ser till att alla processer flyter smidigt. Hos oss är samarbete nyckeln till framgång och kundtillfredsställelse. Som Platssamordnare säkerställer du samarbete mellan alla avdelningar på Din Bil Volkswagen Landskrona och håller ihop arbetet inom kvalité, miljö och arbetsmiljö.

Vem vi söker

Du hanterar ditt arbete med effektivitet, tar ansvar för att lösa uppkomna situationer på ett konstruktivt sätt och samarbetar väl med alla parter, kollegor såväl som kunder. Ditt ledarskap präglas av tydlighet, relationsbyggande och förmågan att engagera andra. Du har minst B-körkort(manuell växellåda) och pratar och skriver obehindrat på såväl svenska som engelska.

Ytterligare ansvarsområden inkluderar att upprätthålla arbetsmiljön inom avdelningarna och att säkerställa att både verkstad och kundmottagning arbetar i linje med Volkswagens standarder och riktlinjer, samt att uppfylla Din Bil Gruppens kvalitetspolicy och mål. I samarbete med Platschefen är du medansvarig för budget, strategier och övergripande mål inom servicemarknaden.

Vad du kan

När det gäller erfarenhet, söker vi dig som har en gymnasial utbildning och eventuellt ytterligare ledarskapsutbildning. Du bör ha minst tre års erfarenhet från en ledande position, företrädesvis inom Servicemarknad, där du har utvecklat ett säkert ledarskap och förståelse för verkstads- och kundmottagningsprocesser. Erfarenhet från arbete med våra koncernmärken ses som en fördel.

Du är målinriktad, har en stark affärsförståelse och ekonomisk insikt. Dessutom har du god datorvana, är kunnig i Officepaketet och har förmågan att snabbt sätta dig in i nya system.

I din roll som servicechef är du passionerad för att arbeta med människor, skapa starka team och samarbeta effektivt med andra ledare och avdelningar. Du trivs med att vara en aktiv del av den dagliga verksamheten och interagera med kunderna. Som ledare är du tydlig, närvarande och en inspirerande förebild. Tålamod, engagemang och ödmjukhet är egenskaper som definierar dig som både ledare och kollega.

Dina främsta egenskaper

Du är en kommunikativ person som är lyhörd för andras behov och njuter av att utveckla både individer och verksamheten i stort. Du strävar efter ständig förbättring, hög kvalitet och en positiv arbetsmiljö. Din förmåga att planera och organisera ditt arbete är imponerande, och du hanterar smidigt övergången mellan olika uppgifter. Du är lösningorienterad, beslutsam och har en positiv inställning till ditt arbete.

Ansökan

Din Bil gruppen uppskattar de fördelar som en balanserad könsfördelning och en etnisk samt kulturell mångfald bidrar med till företaget. I denna rekryteringsprocess kommer vi att lägga stor vikt vid din personlighet och dina värderingar. Vi erbjuder dig en ansvarsfull position med stora möjligheter att göra skillnad.

Ansökan

Känner du att detta stämmer in på dig är du välkommen att ansöka via vår hemsida senast den 7 juni 2024. Vi tillämpar löpande urval vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Din Bil Sverige genomför enligt gällande rekryteringsprocess i samtliga rekryteringar en kontroll av CV/Meritförteckning, vitsord och vandelsprövning innan anställning

VI SER FRAMEMOT ATT VÄLKOMNA DIG TILL VÅRT TEAM!

Din Bil Sverige AB Volkswagen Landskrona logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
07 juni 2024 (8 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren