Hoppa till innehåll
Börjessons logotyp

Vi söker en Servicerådgivare till Ängelholm

Publiceringsdatum
16 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Vi söker en Servicerådgivare till Ängelholm

Vi söker förstärkning till Ängelholm då vi utökar kundmottagningen. På anläggningen i Ängelholm har Börjessons auktorisation för att ta hand om bilar av varumärkena Volkswagen, Audi, Skoda, SEAT och Volkswagen Transportbilar. I Helsingborg är vi auktoriserade för Volkswagen, Skoda, SEAT och CUPRA. I Klippan auktoriserade för Volkswagen, Skoda, SEAT och Volkswagen Transportbilar. Börjessons Bil jobbar med roliga uppdrag och spännande utmaningar. Vi ser med glädje fram emot att inkludera en ny kollega till vår kundmottagning.

Dina arbetsuppgifter

Arbetet omfattar att tillgodose kundernas behov hela vägen från bokning av service och reparationer som oftast sker genom telefon, mail eller internet. Vidare ska du ta hand om kunden fysiskt när denne kommer till anläggningen för att lämna in bilen. Dessutom ska du hålla kunden löpande uppdaterad under verkstadsbesöket samt lämna ut bilen till kunden på ett kommunikativt sätt, så att kunden förstår mervärdet av vår reparation.

Huvudsakliga arbetsuppgifter är:
  • Kundmottagande och servicerådgivande arbetsuppgifter
  • Bokning och förbeställning av kunden beställda arbeten och delar
  • Löpande dialog/kommunikation med kunden.
  • Slutfakturera färdiga reparationer/utförd service.
Personliga egenskaper

Kundservice som ger bästa kundtillfredsställelse är ett krav hos oss. Därför lägger vi stor vikt vid din personlighet och din inställning. Vi vill att du har ett genuint intresse för kunden och en naturlig fallenhet för att kommunicera på ett positivt och professionellt sätt. Du är serviceinriktad och trivs med att ha kundens behov i fokus.

Som person är du väldigt strukturerad, noggrann och tycker att det är viktigt med ordning och reda. Du är lösningsorienterad, stresstålig och är bekväm med att arbeta under tidspress. Du gillar att ta egna initiativ samtidigt som du är en bra lagspelare. Du strävar ständigt efter att utveckla och förbättra processerna inom företaget.

Din bakgrund

Vi söker dig som har fordonsteknisk utbildning eller erfarenhet av liknande tjänst , fordonsbranschen är meriterande, krav är att du har goda datakunskaper och B körkort. Tidigare erfarenhet av våra system Automaster, Diss, Saga, Elsa samt Etka är ett plus.

Ansökan

För ytterligare frågor och information om tjänsten, kontakta: Peter Sandgren, Servicechef via peter.sandgren@borjessonsbil.se

Välkommen med din ansökan via vår karriärsida: https://borjessonkoncernen.teamtailor.com.

Sista ansökningsdatum är 2024-06-30. Intervjuer sker löpande varför tjänsten kan tillsättas tidigare.

Välkommen med din ansökan!
Börjessons logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
30 juni 2024 (42 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Börjessons är ett familjeföretag med högt anseende på marknaden sedan 1955. Verksamheten består av försäljning, service och reparation av nya och begagnade bilar och lastbilar, däck, ATV, båtar samt fordonsfinansiering. Koncernen omsätter i dag ca 2 miljarder kronor, har mer än 400 anställda och består av olika bolag som alla är värdeskapande.

Egna anläggningar finns i Alingsås, Helsingborg, Hässleholm, Karlshamn, Karlskrona, Klippan, Kristianstad, Ronneby, Olofström, Sölvesborg, Ängelholm och Östra Ljungby.

Börjessons är marknadsledande representant för Scania, Volkswagen, Audi, SEAT, Skoda, Volkswagen Transportbilar och ATV/Båtverksamhet samt försäljning av begagnade fordon.