Hoppa till innehåll
Publiceringsdatum
11 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Jobba med oss på Förenade Bil!

Förenade Bil fortsätter att växa och expanderar.
Vi söker därför en Lackerare

Vill du göra det medvetna valet att jobba med starka varumärken och att ha många trevliga kollegor är du hjärtligt välkommen att söka den lediga tjänsten.

Vi erbjuder dig en trygg och säker arbetsplats. Där vi jobbat hårt med arbetsmiljön, för att ge möjligheten till våra anställda att må bra på jobbet lika väl efter jobbet.

Förenade Bil Skadecenter bedriver sin verksamhet i en av Sveriges modernaste anläggningar, med focus på hållbarhet och arbetsmiljö.

I vår organisation värdesätter vi din kompetens och dina idéer
Där du får möjligheter att växa, gå på utbildningar och stöttning och vägledning från dina kollegor och arbetsledning.

Där vi tillsammans ständigt jobbar på nya rutiner, lösningar och förändringar för att nå bästa resultat

Arbetsuppgifter / Kvalifikationer


Som Lackerare hos oss har du fokus på att måla bilar och detaljer. Du har support av kollega som blandar färg till er med hjälp av vår nya färgblandningsrobot från AXALTA.

Allt för att få en så perfekt blandning som möjligt som kan ge dig som lackerare de bästa förutsättningarna att få ett så korrekt kulör.

Vi har en toppmodern anläggning och erbjuder utbildningar tillsammans med AXALTA och ny utrustning för att ge er de bästa förutsättningarna.

Tjänsten är tillsvidareanställning 100%

Vem är du

För tjänsterna söker vi dig med längre erfarenhet av lackering. Vi söker dig som kan behärska högt tempo och vara engagerad av så väl ditt arbete och viljan till att utvecklas ytterligare inom yrket.

Du ska ha goda kunskaper i svenska både tal och skrift.

Vi lägger hög vikt vid att du är noggrann och kvalitetsmedveten och vill leverera ett arbete med högsta möjliga kvalité.

Är du intresserad av jobben som Lackerare så maila ditt CV samt personliga brev till: Christoffer Hammar, christoffer.hammar@forenadebil.se

Vi har intervjuer löpande och tjänsterna kan tillsättas före sista ansökningsdag så sök snarast.

Välkommen med din ansökan!

Förenade Bil AB Skadecenter
Kantyxegatan 21, 213 76 Malmö
www.forenadebil.se
Förenade Bil AB i Malmö logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
31 maj 2024 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Förenade Bil har varit verksamma inom bilbranschen sedan 1921 och varit återförsäljare för BMW sedan 1951. Vi har fullserviceanläggningar på flera platser i Skåne. Gå gärna in på www.forenadebil.se för mer info.