Hoppa till innehåll
Förenade Bil AB i Malmö logotyp

Arbetande lackverkmästare

Publiceringsdatum
11 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Jobba med oss på Förenade Bil!

Förenade Bil fortsätter att växa och expanderar.
Vi söker därför ytterligare en kollega till vårt team på lackeringsavdelningen, som arbetande lackverkmästare

Vill du göra det medvetna valet att jobba med starka varumärken och att ha många trevliga kollegor är du hjärtligt välkommen att söka den lediga tjänsten.

Vi erbjuder dig en trygg och säker arbetsplats. Där vi jobbat hårt med arbetsmiljön, för att ge möjligheten till våra anställda att må bra på jobbet lika väl som efter jobbet.

Förenade Bil Skadecenter bedriver sin verksamhet i en av Sveriges modernaste anläggningar, med fokus på hållbarhet och arbetsmiljö.

I vår organisation värdesätter vi din kompetens och dina idéer
Där du får möjligheter att växa, gå på utbildningar samt stöttning och vägledning från dina kollegor och arbetsledning.

Tillsammans jobbar vi ständigt på nya rutiner, lösningar och förändringar för att nå bästa resultat

Arbetsuppgifter / Kvalifikationer

Arbetsuppgifterna, stödja och vägleda kollegor, supportera på olika positioner och leda och utbilda inom de olika stationerna på lackavdelningen. Jobba med arbetsmiljö tillsammans med kollegor och anläggningschef. Jobba igenom förändringsarbete och effektivisera arbetsprocesser och jobba fram nya rutiner.

Som en av de arbetsuppgifterna som du kommer ha i början är processarbete och förändringsarbete med vår helt nya färgrobot från AXALTA. Denna är en av de första i Sverige. Detta är ett steg på Förenade Bil Skadecenters väg att säkra kvalité och att tänka på miljön och fortsätta utvecklingen in i framtiden.

Tjänsten är tillsvidareanställning 100%

Vem är du?

Vi söker dig som vill ta nästa steg i din karriär och drömmer om att få leda och jobba med förändringsarbete. Har en gedigen bakgrund inom lackeringsindustrin och har jobbat på alla positioner inom lackering så man har en bred förståelse av processerna och arbetsflöden.
Vi ser dig som en person som drivs av förändring och förbättring och gör allt för att hjälpa och supporta kollegorna runt sig.
Vi ser det som en fördel om ni har varit i någon form av teamleader position tidigare.
Söker dig som kan behärskar högt tempo och att ha flera projekt igång samtidigt.
Du ska ha goda kunskaper i svenska både tal och skrift.
B Körkort är ett måste.
Vi lägger hög vikt vid att du är noggrann och kvalitetsmedveten och vill leverera ett arbete med högsta möjliga kvalité.

Är du intresserad av jobben som arbetande verkmästare med en säker framtid så maila ditt CV samt personliga brev till: Christoffer Hammar, christoffer.hammar@forenadebil.se

Vi har intervjuer löpande och tjänsterna kan tillsättas före sista ansökningsdag så sök snarast.

Välkommen med din ansökan!

Förenade Bil AB Skadecenter
Kantyxegatan 21, 213 76 Malmö
www.forenadebil.se
Förenade Bil AB i Malmö logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
31 maj 2024 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Förenade Bil har varit verksamma inom bilbranschen sedan 1921 och varit återförsäljare för BMW sedan 1951. Vi har fullserviceanläggningar på flera platser i Skåne. Gå gärna in på www.forenadebil.se för mer info.