Hoppa till innehåll
Börjessons logotyp

Vi söker en Servicerådgivare till Skadeavdelningen i Ängelholm

Publiceringsdatum
08 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Vi söker en servicerådgivare till skadeavdelningen

Vår plåt- och skadeverkstad är en av sex auktoriserade verkstäder för aluminium i Sverige. Vilket betyder att vi har full auktorisering för att ta hand om bilar för Volkswagen, Audi, Skoda, SEAT, Volkswagen Transportbilar. Vi tar exempelvis hand om Audi TT, Audi R8 och Audi A8. Vi söker ständigt nya utmaningar och siktar högt. Vilket gör att vi på Börjessons Bil jobbar med roliga uppdrag och spännande utmaningar. Vi ser med glädje fram emot att inkludera en ny kollega till vårt team.

Dina arbetsuppgifter

Tjänsten består av arbetsuppgifter såsom att tillgodose kundernas behov hela vägen från bokning av skadebesiktning och reparationer som oftast sker genom telefoni, mail eller internet, att ta hand om kunden fysiskt när denna kommer till anläggningen för att besiktiga/lämna in bilen. Upprätta kalkyl över skadan och att hålla kunden löpande uppdaterad under verkstadsbesöket, samt att lämna ut bilen till kunden på ett kommunikativt sätt så att kunden förstår mervärdet av vår reparation.

Arbetsuppgifterna består bland annat av:
 • Utföra skadebesiktning med kund
 • Upprätta en kalkyl i Cabas och planera in reparation
 • Göra besiktningar vid garantifall
 • Slutfakturera färdiga reparationer
  Personliga egenskaper

  Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att lyckas i rollen behöver du vara trygg i dig själv som person. Genom ditt sätt att vara upplever kunderna hög service och kollegorna trivs såklart i samarbetet med dig. Det syns tydligt att du är motiverad och inriktad på att ge service såväl internt som externt. Har du erfarenhet av karosseriadministration så är det bra men annars lär vi gärna upp dig.

  Din bakgrund

  Vi söker dig som har fordonsteknisk utbildning med inriktning på karosseri, erfarenhet av liknande tjänst eller fordonsbranschen är meriterande, krav är att du har goda datakunskaper och B körkort. Tidigare erfarenhet av våra system Automaster, Diss, Saga, Elsa samt Etka är ett plus. Meriterande är också CDVA Certifiering.

  Ansökan

  För ytterligare frågor och information om tjänsten, kontakta servicemarknadschef Peter Sandgren via mail peter.sandgren@borjessonsbil.se

  Välkommen med din ansökan via vår karriärsida: https://borjessonkoncernen.teamtailor.com

  Sista ansökningsdatum är 2024-06-30. Intervjuer sker löpande varför tjänsten kan tillsättas tidigare.

  Välkommen med din ansökan!
  Börjessons logotyp
  Sök jobbet
  Ansök senast
  30 juni 2024 (39 dagar kvar)
  Ansök nu

  Om arbetsgivaren

  Börjessons är ett familjeföretag med högt anseende på marknaden sedan 1955. Verksamheten består av försäljning, service och reparation av nya och begagnade bilar och lastbilar, däck, ATV, båtar samt fordonsfinansiering. Koncernen omsätter i dag ca 2 miljarder kronor, har mer än 400 anställda och består av olika bolag som alla är värdeskapande.

  Egna anläggningar finns i Alingsås, Helsingborg, Hässleholm, Karlshamn, Karlskrona, Klippan, Kristianstad, Ronneby, Olofström, Sölvesborg, Ängelholm och Östra Ljungby.

  Börjessons är marknadsledande representant för Scania, Volkswagen, Audi, SEAT, Skoda, Volkswagen Transportbilar och ATV/Båtverksamhet samt försäljning av begagnade fordon.