Hoppa till innehåll
Ilva Swe AB logotyp

Store Manager, ILVA Kristianstad

Publiceringsdatum
20 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Känner du dig glad och motiverad vid tanken att få ta ansvar för en nytänkade och inspirerande butik med högkvalitativa möbler i nordisk design? Har du erfarenhet av och passion för ledarskap? Då kanske du är den vi söker som vår nya butikschef till ILVA Kristianstad.

"Möjligheten att arbeta som Butikschef på ILVA ger mig frihet att skapa framgång för mitt team och butiken, samt att ILVA är ett innovativt företag som delar mina värderingar" berättar Andreas, butikschef på ILVA Helsingborg.

Precis som din eventuellt kommande kollega Andreas berättar, kommer du hos oss att få fria händer att sätta din prägel på hur du och ditt team uppnår era mål. Samtidigt får du goda sparringmöjligheter samt hjälp från dina butikschefskollegor i de tre (snart fyra) andra butikerna i Sverige samt de 39 butikerna i Danmark. Dessutom kommer du att få stöd från din chef, som är regionschef för Sverige. Från huvudkontoret får du väldefinierade koncept och processer inom allt från hur utställningen ska se ut till utbildning och träning, för dig och dina medarbetare. Allt detta kryddar vi med en gnutta tävlingsanda butikerna emellan, men även i form av att du utöver din fasta lön, har möjlighet att uppnå bonus baserat på dina egna försäljningssiffror.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter som butikschef

Din roll som butikschef kännetecknas av att allt du kan, ska du både ha viljan till och förmågan att kunna förmedla vidare till dina medarbetare, samtidigt som du har en proaktiv inställning till att lära dig av dem. Mer konkret blir dina huvudsakliga uppgifter:
 • Att skapa överblick och struktur sett till butikens drift t.ex. schemaläggning, upplärning och träning, de dagliga/veckoliga uppgifterna på golvet, kampanj- och kunduppföljning, säsongsbyte (byte av produkter) o.s.v.
 • Att driva och utveckla butikens försäljning. Du skapar själv försäljning genom att förstå och uppfylla samt överträffa kundernas förväntningar och behov. Hos oss är det inte tillräckligt att expediera kunderna. Därför ser vi helst, att du har bred erfarenhet av personlig försäljning, där kundens förväntningar och behov kartläggs och uppnås, för att skapa den rätta försäljningen.
 • Att motivera och inkludera alla dina medarbetare i ett team, som tillsammans arbetar målinriktat för att uppnå gemensamma mål.
 • Att träna och utveckla dina medarbetares kompetenser – professionellt så väl som personligt.
Tillträdesdatum är snarast möjligt. Innan överlämning av butiken i Kristianstad, får du en gedigen utbildning som hålls av dina butikschefkollegor samt din chef.

Hur du blir framgångsrik i rollen som butikschef

På ILVA fattar vi beslut utifrån vår levnadsregel: "Ur kundens perspektiv". För oss betyder det att beslutningar görs utifrån frågeställningen: "Vad är bäst för våra kunder?". Om du kan se dig själv i detta, är du redan på god väg att bli en framgångsrik del av ILVA-kulturen. Härutöver, är följande kompetenser viktiga i rollen som butikschef:
 • Du har en inneboende nyfikenhet, som du gör nytta av i interaktionen med dina medarbetare, kunder, produkter och system.
 • Du förstår att din ledarskapsstil behöver anpassas utifrån vilken medarbetare du interagerar med, samt att det är ditt ansvar att anpassa ledarskapsstilen.
 • Du har struktur och överblick, och håller huvudet kallt – även när det går fort. Det gör att du kan agera agilt och flexibelt när det behövs.
 • Du är ihärdig och uthållig med en stark vinnarmentalitet. Du går det extra avståndet för att hitta rätt lösning – för dina kunder så väl som för dina medarbetare.
 • Du är en entusiastisk och skicklig säljare, som naturligt vill driva försäljningen samt hitta de allra bästa lösningarna för våra kunder, bland annat eftersom våra kunder snabbt inser om de kan lita på dina lösningar. Samtidigt har du förmågan att kunna dra dig tillbaka och låta dina medarbetare få komma till.
 • Du är tillgänglig för dina medarbetare och förstår vikten av att vara en förebild för teamet. Inga uppgifter är för små eller för stora för dig, och du tar täten, oavsett om det handlar om försäljning eller städning.
 • Du har förmågan att sätta en tydlig riktning för teamet, och vet hur du ska motivera ditt team att följa denna riktning.
 • Minst två års ledarskapserfarenhet från detaljhandeln är meriterande.
Är det dig vi saknar som del i det team som ska sätta ILVA på kartan i Kristianstad?

Om tjänsten låter intressant för dig, och du matchar ovanstående, erbjuder vi en spännande och utmanande tjänst i en stor och dynamisk möbel- och inredningskoncern, där tonen är informell och ambitionerna är höga. Förhoppningsvis har du redan blivit nyfiken på tjänsten, men vi önskar ändå berätta att vi bland annat erbjuder:
 • Bra pensionsplan.
 • Personalrabatt i alla verksamheter under Lars Larsen Group ( (ILVA, JYSK, Bolia, SOFACOMPANY, SENG, Restaurang Tiende i Aarhus, HimmerLand Spa & Golf Resort).
Skicka in din ansökan och CV genom att klicka på "Ansök". Vi håller intervjuer löpande, så skicka gärna in din ansökan redan idag. Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta regionschef Per Pedersen på telefonnummer 073-644 30 13 eller på e-postadress pmpe@ilva.se.
Ilva Swe AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
31 maj 2024 (6 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Företagsbeskrivning

Möbler, sängar, heminredning och mycket mer!

Vi är Sveriges modernaste och mest inspirerande möbel- och heminredningskedja.

Hos oss hittar du alltid ett stort sortiment av bl. a möbler, sängar, trädgårdsmöbler och allt inom heminredning. Vi har något för alla prisklasser, från våra prisvänliga Fast Pris-varor till premiumvaror i modern och exklusiv design.

ILVA är en del av Lars Larsen Group, som också står bakom bl.a. JYSK och Bolia. Butikskedjan startade i Danmark redan 1961, och är nu bland landets främsta kedjor inom möbler och inredning.

ILVA expanderar i Sverige och vi letar efter duktiga och ambitiösa medarbetare som vill följa med på expansionsresan.

Vi utbildar och utvecklar våra medarbetare, och karriärmöjligheterna är oändliga.