Hoppa till innehåll
Adecco Sweden AB logotyp

Skiftledare till vår kund i Malmö

Ansök nu

Är du en driven och engagerad person som vill få möjligheten att arbeta som Skiftledare med personalansvar hos ett företag som ser styrkan i mångfald? Då har vi tjänsten för dig!

Om tjänsten
Som Skiftledare kommer du att arbeta med att leda ett team av maskinoperatörer och servicetekniker i det dagliga arbetet och implementera struktur och rutiner på linjerna. Arbetstiden är förlagd till 5-skift och du kommer att ansvara för ett av skiftlagen.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter som Skiftledare kommer att innebära:
- Leda ett team med cirka 15 personer och att säkerställa att de följer uppsatta mål och rutiner.
- Rapportera till Cell Manager
- Utveckla, följa upp och coacha din personal
- Arbeta mot uppsatta mål
- Utföra administrativa arbetsuppgifter som t ex rapportering i affärssystemet.
- Arbeta aktivt med Miljö, Hälsa och Säkerhet.
- Utreda avvikelser och implementera förbättringsförslag
- Leda möten

Tjänsten som Skiftledare är ett konsultuppdrag på 6 månader med start omgående och det finns goda möjligheter till övertag av kund.

Om dig
Vi söker dig med ett par års erfarenhet inom en ledande roll på ett livsmedelsbolag. Du är personen som ser till att saker blir gjort, effektivt utan att för den delen tumma på struktur och kvalitet. Vidare är du van att arbetsleda grupper och att få samarbete och kommunikation att fungera väl. När det krävs är du inte rädd för att själv stötta upp i det dagliga arbetet. Det är meriterande om du tidigare har arbetat med IWS.

Viktigt för tjänsten:
- Goda kunskaper i engelska
- Vana av att arbeta i skift
- Vana att arbetsleda personal

Det är meriterande om du har arbetat med livsmedelsproduktion.

Adecco Sweden AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
28 juli 2024 (5 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.