Hoppa till innehåll
Swerock AB logotyp

Avdelningschef Swerock Fabriksbetong region Syd

Publiceringsdatum
17 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Vill du vara med och driva utvecklingen inom betong? Vill du arbeta kundnära och skapa nya affärsmöjligheter? Trivs du i ledarrollen och är bra på att bygga teamkänsla och skapa driv? Då kan rollen som Avdelningschef på Swerock Fabriksbetong region Syd vara helt rätt utmaning för dig!

Om tjänsten

Som Avdelningschef har du det övergripande ansvaret för personal, ekonomi, kvalitét, arbetsmiljö och miljö för din avdelning. Du har ansvar för arbetet med kundvård, nya affärsmöjligheter och varumärkesuppbyggnad. Du har stort produktions- och affärsansvar, där fokus ligger på verksamhetsutveckling/styrning, personalledning, upphandling och försäljning. Du ansvarar för verksamheten genom att leda och utveckla denna, tillsammans med ditt team skapar du strategier för att vara en drivande aktör i branschen med fokus på klimatsamarta affärer. Regionens geografiska område sträcker sig från Ystad i söder till Oskarshamn i norr och består av ca 70 medarbetare. Avdelningen består av 9 betongfabriker, ett 30-tal bilar och ca 20 betongpumpar.

Du rapporterar till Regionchef och ingår i Regionens ledningsgrupp.

Vem är du?

Vi söker dig med en relevant teknisk utbildning på högskole- eller universitetsnivå alternativt motsvarande erfarenhet.

Ett krav är att du har en bakgrund i en ledande position där du har arbetat med problemlösning och komplicerade projekt samt helhetsansvar för ekonomi- och budgetarbete där det ställs höga krav på kvalitet.

Du har ett genuint intresse för betong och god förståelse för bygg- och anläggningsbranschen. Vi söker dig som motiverar och skapar engagemang, driver mot uppsatta mål och går i mål!

Ansökan

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Välkommen med din ansökan redan idag!

Kontakt

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Viktor Sundberg +46 733 84 71 37.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Swerock är en av Sveriges största leverantörer av material och tjänster till bygg- och anläggningsbranschen. I erbjudandet ingår ballast, betong, transport- och maskintjänster samt miljötjänster som återvinning, marksanering och vattenrening. Med gedigen kunskap, personligt engagemang och lokal närvaro skapar vi helhetslösningar som gör ditt projekt mer hållbart.

Swerock AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
16 augusti 2024 (30 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren