Hoppa till innehåll
PerformIQ logotyp

Lagerchef till DC Syd i Ystad

Publiceringsdatum
01 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Tjänstebeskrivning & erbjudande
DC Syd i Ystad söker nu en erfaren ledare som tillsammans med sina kollegor ska fortsätta att driva företaget till framgång. Du kommer in med en energi och viljan att förändra och förbättra och är inte rädd för att genomföra en utveckling av lagerverksamheten med stöttning uppifrån. Som lagerchef har du helhetsansvar för lagret och personalansvar för ca 10 medarbetare.

I rollen kommer du exempelvis att:
* Coacha och leda teamet till utveckling av sig själva och verksamheten.
* Planera och övervaka den dagliga driften på lagret.
* Säkerställa effektiva processer.
* Initiera och driva utvecklingsprojekt.
* Följa upp, analysera och rapportera in nyckeltal.
* Säkerställa att alla säkerhetsföreskrifter och arbetsmiljökrav följs.

Arbetet sker på plats i Ystad och DC Syds lager är idag öppet 06:45-1600, på fredagar fram till 14:30.

Personprofil
Vi söker dig som tidigare har arbetat som lagerchef, teamledare, projektledare eller i en liknande befattning, företrädesvis inom lager eller produktion. Fördelaktigt är erfarenhet av lagerstyrning och vana av att navigera i en föränderlig tillvaro där kommunikation och implementering av nya lösningar är en stor del av det dagliga arbetet. Då organisationen är relativt ny krävs en närvarande chef som finns på plats och är tillgänglig för sina medarbetare.

Som person har du en förmåga att agera föredömligt och inspirerande med målet att driva ett framgångsrikt team, du trivs med att driva projekt och skapar en god teamkänsla. Du har ett starkt driv och vill arbeta i föränderlig miljö. Du är en lagspelare som är tydlig i din kommunikation samtidigt som du är lyhörd för verksamhetens inspel och medarbetarnas förankring i det dagliga arbetet.

Vi ser även att du har:
* Goda generella IT-kunskaper, du behärskar Office-paketet.
* Tidigare arbetat i WMS system och en fördel om du har erfarenhet av OnGoing.
* Förståelse för flöden och logistik.
* Erfarenhet av arbetsmiljöarbete.
* Flytande svenska i tal och skrift.

Vidare är truckkort och vana av truckkörning önskvärt. Även är en utbildning inom arbetsmiljö och ledarskap meriterande.

Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som lagerchef. Vidare söker vi dig som ställer dig bakom PerformIQ: s värdegrund och värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning såväl som etnisk samt kulturell mångfald.

Övrigt
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Dagtid
Plats: Ystad

Uppdraget ingår i konsultverksamheten vilket innebär att du kommer att vara anställd av PerformIQ med stor möjlighet till vidare anställning direkt hos DC Syd.

PerformIQ - rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till Rekryteringskonsult Anna Lindberg på anna.lindberg@performiq.se. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Vänligen notera att vi ej tar emot ansökningar via e-post. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!

PerformIQ logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
23 augusti 2024 (34 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

PerformIQ är ett bemannings- och rekryteringsföretag som tror att de bästa jobbkandidaterna i Sverige har varit aktiva inom en idrott. Alla vi anlitar från receptionister till toppledare, har jobbat stenhårt för att nå ett sportsligt mål. Antingen på elitnivå eller på hobbybasis. Åratal av dedikation till en idrott gör något med en människa. Vi kallar det den tysta skolan.

Svett, slit och ändlösa timmar i träningshallen resulterar i kvaliteter våra uppdragsgivare tycker om. Som att komma i tid, vara motiverade varje morgon och ha en stark vilja att vinna.