Hoppa till innehåll
Inpac logotyp

Redovisningsekonom till Inpac i Lund

Publiceringsdatum
15 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Sugen på en bred roll inom redovisning och controlling? Inpac erbjuder en roll att växa och utvecklas i där du får verka i hela flödet från reskontra till bokslut, rapportering och analys. På Inpac får du en central roll i en organisation med hjärtat på rätt ställe!

Om tjänsten

Tillsammans med CFO utgör du bolagets ekonomifunktion och får arbeta med hela kedjan från leverantörs- och kundreskontra till löpande bokföring, momsredovisning och kontoavstämningar/bokslut. Du får även möjlighet att bidra till datadrivet beslutsfattande genom att sammanställa data och skapa presentationer. Du arbetar nära och tillsammans med CFO men får även utveckla kontaktnät i övriga delar av organisationen.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

  • Kund-/leverantörsreskontra
  • Löpande bokföring samt bokslut
  • Rapportering av resultat och nyckeltal
  • Sammanställning, presentation och analys av verksamhetskritisk data
  • Utveckla och förbättra arbetsmetoder och systemstöd
Vem är du?

Du har erfarenhet av kvalificerat redovisnings- och bokslutsarbete, gärna i en producerande verksamhet. Som person trivs du i en bred och varierad roll och vill ta chansen att lära nytt och utvecklas. Du är ambitiös och mån om att förstå och bidra till hela verksamhetens utveckling och framgång.

Inpac erbjuder

Inpac är ett bolag i en positiv utvecklingsfas där du har stora möjligheter till professionell utveckling. Du blir del av en engagerad och positiv arbetsgemenskap i en organisation som uppskattar och värdesätter sina medarbetare. Man gör det lilla extra så som att bjuda på semlor, påskägg och julfest. Årlig hälsoundersökning och friskvårdsbidrag ingår och arbetsplatsen är kollektivavtalsansluten. Du får arbeta i Inpacs nya fräscha lokaler på Hasslanda i Lund.

Om Inpac

Inpac är en lundabaserad kontraktstillverkare för kosttillskott, sportnutrition, probiotika och läkemedel. Bolaget växer snabbt och flytta just nu till en helt nybyggd fabrik, även den i Lund. Man är ca 65 anställda och har en omsättning på 250 MSEK. Certifierade enligt FSCC 22000 och ISO 9001 och läkemedelstillverkning är GMP-certifierad. Läs mer på www.inpac.se.

 

Mer information och ansökan

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Lund. Möjlighet till arbete på distans någon dag per vecka.

I denna rekryteringsprocess samarbetar Inpac med Meritmind. För mer information är du välkommen att kontakta Rekryteringskonsult, Pontus Lasson 070-166 08 38. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 2e juni.

Meritmind arbetar kompetensbaserat för att främja en objektiv och icke-diskriminerande rekrytering. Detta innebär bl.a. att du kommer att få göra arbetspsykologiska tester om du går vidare till intervju i denna process.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med GDPR-lagstiftningen)

Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning. Det är endast möjligt att bifoga ett dokument så lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil.

 

Vi välkomnar din ansökan!

Inpac logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
13 juli 2024 (52 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren