Hoppa till innehåll
Firetech Engineering Emron AB logotyp

Ekonomiassistent till Firetech i Malmö

Publiceringsdatum
14 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Trivs du med att arbeta i en varierande roll inom ekonomi och projektadministration? FireTech i Malmö söker en Ekonomiassistent!

Med spetskompetens inom flera discipliner erbjuder FireTech en helhetslösning inom byggnadstekniskt brandskydd. Hos oss står kunden i centrum - vi arbetar hela tiden för att ta fram säkra och kostnadseffektiva brandskyddslösningar som möter både fastighetens och verksamhetens behov. Nu söker vi en Ekonomiassistent till vårt kontor i Malmö. Varmt välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

På FireTech skapar vi brandskyddslösningar för ett modernt samhälle.
Med en kultur där vi lär av varandra och främjar utvecklingen såväl inom bolaget som i branschen, drivs vi av teamwork, arbetsfokus och nyfikenhet. Här hos oss erbjuds du möjligheten att arbeta i en bred roll men mycket egenansvar och många kontaktytor.

Dina arbetsuppgifter

Som Ekonomiassistent på Firetech så har du en bred roll med varierande arbetsuppgifter.
Det innebär att du:
 • hanterar projektadministration i ekonomisystemet SAP
 • deltar vid projektavstämningar och projektgenomgångar
 • fakturerar månadsvis och mot olika deadlines i SAP CodeX
 • arbetar med leverantörs- och kundreskontra
 • är behjälplig med löpande bokföring
 • utför vissa kontoavstämningar vid bokslut
 • arbetar med registervård
 • hanterar övriga förekommande arbetsuppgifter inom ekonomiavdelningen
Värt att veta

Firetech finns på 8 siter runt om i Sverige och tjänsten är placerad vid Firetechs fina kontor vid Triangeln i Malmö. Från detta kontoret utgår 15 personer.

Våra förväntningar

Vi söker dig som:
 • har tidigare erfarenhet av att arbeta med projektadministration
 • har tidigare erfarenhet en bredd av arbetsuppgifter inom ekonomi som bokföring, reskontra och fakturering
 • behärskar flytande i svenska i både tal och skrift
Det är starkt meriterande om du har tidigare erfarenhet av att arbeta i en projektorganisation samt av SAP.

För att vara framgångsrik i rollen som Ekonomiassistent så ser vi att du är en noggrann och strukturerad person.
Du är genom att uppvisa strukturerat arbete och kunskap en förtroendeingivande person och förstår värdet att bygga goda relationer med dina kollegor då ni jobbar tätt tillsammans. Att leverera kvalitet är viktigt för dig.

Intresserad?

Rekryteringen sker i samarbete med TNG, specialister på kompetensbaserad och fördomsfri rekrytering, bemanning och interim. Vi ser fram emot att få din ansökan med CV eller LinkedIn-profil, och utan personligt brev, i vårt enkla ansökningsformulär. Notera att vi inte kan ta emot ansökningar via e-post, men att du alltid är välkommen att maila rekryteraren vid frågor. Efter inskickad ansökan kommer vi dels anonymisera dina personuppgifter, dels be dig att göra ett par rekryteringstester, innan vi gör en första bedömning. Givetvis får du mer information om varje steg när det är dags och så snart du skickat in din ansökan kan du följa den i realtid via vår hemsida. Observera att vi gör urval löpande och tjänsten kan därför tillsättas före sista ansökningsdatum. Varmt välkommen!
Firetech Engineering Emron AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
25 maj 2024 (5 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/