Hoppa till innehåll
Bona logotyp

Financial Controller till Bona, Malmö

Publiceringsdatum
02 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Vill du bli del av en ekonomifunktion i utveckling och arbeta med kvalificerat bokslutsarbete och analys. På Bona blir du del av ett härligt ekonomiteam i en global koncern med huvudkontor i centrala Malmö. Är du en erfaren ekonom som självständigt arbetat med kvalificerade uppgifter kan du vara den vi söker.

Rollen

Vi förstärker nu organisationen med ytterligare en Financial Controller. Som Financial Controller får du arbeta med såväl det svenska bolaget, Bona Sweden AB, som moderbolaget Bona AB. Ditt fokus blir bokslut, rapportering och analys. Samtidigt får du möjlighet att, tillsammans med övriga i teamet, på ett strukturerat sätt driva projekt för ökad automatisering, processoptimering och annat förändringsarbete. Du ingår i ett team på sex personer inom Group Financial Controlling som i sin tur är en del av en ekonomiavdelning med 14 medarbetare här i Malmö.

Detta är en roll för dig som brinner för utveckling och förbättring och vill göra det i en ambitiös och professionell omgivning.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
  • Bokslut och tillhörande avstämningar
  • Analys och rapportering
  • Budget och prognosarbete
  • Koncernrapportering
  • Driva/delta i projekt
Kvalifikationer och erfarenhet

Vi tror att du har universitetsutbildning och flera års erfarenhet av kvalificerat och självständigt arbete inom redovisning/financial controlling. Erfarenhet från att utveckla processer och arbetssätt är meriterande liksom erfarenhet från arbete i SAP. Har du dessutom erfarenhet från producerande bolag och lagerredovisning är det ett extra plus.

Personliga egenskaper

För att trivas i rollen tror vi du motiveras av chansen att driva projekt och få utrymme för ditt engagemang för utvecklings och förändringsarbete. Du värdesätter teamarbete och tydlig kommunikation och bidrar själv med såväl struktur som målmedvetenhet.

Om Bona

Bona är ett drygt hundraårigt familjeägt företag grundat 1919. Idag är vi en global koncern med koncernledning i Malmö, dotterbolag i 17 länder och fabriker i Malmö, Tyskland och USA. Vi är aktiva i mer än 80 länder och vi omsätter över 3 miljarder kronor. I Malmö är vi totalt 150 medarbetare, och internationellt 700.

Vi lägger ner vår själ i att ta fram det bästa i världens alla golv. Bona har ett komplett produktsystem för golvets hela livslängd, från installation till underhåll, rengöring och renovering. Vi utvecklar och tillverkar lacker, limmer, oljor, rengöringsprodukter och slipmaskiner. Våra produkter säljs till såväl hantverkare och parkettfabriker som direkt till konsumenter.

Genom våra värderingar passion, performance och pioneering bygger vi vårt samarbete med affärspartners, kunder och medarbetare. Bona har ett starkt fokus på säkerhet, hälsa, miljö, kvalitet och långsiktig hållbarhet, och vi är ett ISO 9001-, 14001- och 45001-certifierat företag.

Hemsida: www.bona.com

Ansökan

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Malmö.

I denna rekryteringsprocess samarbetar Bona med Meritmind. För mer information är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Pontus Lasson på 070-166 08 38. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Meritmind arbetar kompetensbaserat för att främja en objektiv och icke-diskriminerande rekrytering. Detta innebär bl.a. att du kommer att få göra arbetspsykologiska tester om du går vidare till intervju i denna process.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med GDPR-lagstiftningen)

Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning.

Det är endast möjligt att bifoga ett dokument så lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil.

 

Vi välkomnar din ansökan!

 

Bona logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
24 juni 2024 (30 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren