Hoppa till innehåll
WeSports logotyp

Senior Redovisningsekonom till WeSports

Publiceringsdatum
10 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Är du redo att ta ansvar för det kvalificerade redovisningsarbetet i en e-handelskoncern på stark frammarsch? På WeSports blir du en del i ett härligt och stöttande ekonomiteam där du får möjlighet att utvecklas och vara med på en spännande resa.

Om tjänsten

Vi söker nu en senior redovisningsekonom som vill axla ansvaret för redovisningen i ett eller flera av koncernens dotterbolag. Du får arbeta med de kvalificerade delarna av redovisningsarbetet, med tyngd mot bokslut och rapportering, och samtidigt agera stöd och support i den löpande bokföringen.

Du har ett tiotal kollegor i koncernens redovisningsteam som stöttar varandra samtidigt som du får arbeta självständigt. På WeSports är rapporteringsvägarna korta, vi håller ett högt tempo i en föränderlig miljö där det aldrig hinner bli tråkigt.

Du får arbeta i centrala Malmö i moderna kontorslokaler med utsikt över stan och i direkt närhet till centralstationen.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
  • Ansvara för bokslut i ett eller flera av koncernens bolag
  • Ansvara för rapportering, uppföljning och viss analys av resultat
  • Agera stöd och support i den löpande bokföringen
  • Deklaration av skatt-, moms och arbetsgivaravgifter
  • Bidra till gruppens och koncernens utveckling genom att utveckla och förfina processer och arbetssätt
Vem är du?

Du har några års erfarenhet av kvalificerat redovisningsarbete med vana av att arbeta självständigt med bokslut och söker nu en ansvarsfull och omväxlande roll där du där du får nyttja dina redovisningskunskaper till fullo.

Du har goda kunskaper och förståelse för system och är mån om att nyttja teknik för att säkra kvalitet och effektivitet.

Erfarenhet från lagerredovisning är meriterande. Lika viktigt som dina förkunskaper är att du vill bli en del av vår spännande resa framåt, ta eget ansvar, utveckla dig själv och bidra i teamet.

WeSports erbjuder

WeSports erbjuder en utvecklande och lärorik roll i en snabbväxande koncern med höga ambitioner, där den ena dagen sällan är den andra lik.

Möjligheterna att utvecklas i sin roll är stora liksom karriärmöjligheterna. På WeSports blir du en del i en snabbrörlig organisation där utveckling, tillväxt och att ha kul tillsammans står i centrum!

Om WeSports

WeSports är Sveriges ledande specialistfokuserade e-handelsaktör inom sportutrustning i Sverige. Vi har ett särskilt fokus i dagsläget på cykel, mobility, fitness, friluftsliv, padel och hockey.

WeSports-koncernen växer ständigt, både organiskt och via förvärv. I dagsläget består WeSports av ett 30-tal bolag. Inom WeSports tror vi att entreprenörsandan är nyckeln till framgång och därför drivs försäljningen av oberoende lokala team men med en tydlig support från koncernen avseende system, online och produktmaximering.

Bolaget är representerat inom en större mängd sporter och har en lång rad kända e-handelssiter i sin portfölj, exempelvis Cykelkraft, Outdoorexperten, Rawbike och Tretorn.

Mer information och ansökan

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i centrala Malmö.

I denna rekryteringsprocess samarbetar WeSports med Meritmind. För mer information är du välkommen att kontakta Rekryteringskonsult på Meritmind, Anna Granberg 070-166 08 38 eller Pontus Lasson 070-166 08 38. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Meritmind arbetar kompetensbaserat för att främja en objektiv och icke-diskriminerande rekrytering. Detta innebär bl.a. att du kommer att få göra arbetspsykologiska tester om du går vidare till intervju i denna process.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med GDPR-lagstiftningen)

Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning. Det är endast möjligt att bifoga ett dokument så lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil.

Vi välkomnar din ansökan!

 

WeSports logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
31 maj 2024 (6 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren