Hoppa till innehåll
Baker Tilly MLT KB logotyp

Nyexaminerad revisionsmedarbetare Lund

Publiceringsdatum
15 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Bli en del av oss - din framtid börjar här!

På Baker Tilly MLT i Lund väntar en anställning i en modern arbetsmiljö, där företaget är inriktat på framtiden. Vi värdesätter en god arbetsmiljö, något som alla våra engagerade medarbetare bidrar till. För oss är det självklart att ha en inkluderande och prestigelös organisation där varje individ ges möjlighet att bidra och påverka.

Som revisionsmedarbetare på Baker Tilly MLT erbjuds du varierande och utmanande arbetsuppgifter där du får utvecklas i din roll efter dina personliga mål. Tillsammans med kollegor med varierande erfarenhet kommer du att arbeta med ägarledda företag av olika storlekar och inom olika branscher. Det ger dig en fantastisk möjlighet att bredda din kompetens och utveckling.

Arbetsuppgifter

  • Du jobbar nära våra kunder, som ofta är entreprenörsföretag med stora ambitioner, och är i dialog med deras kontaktpersoner och beslutsfattare.

  • Du genomför granskningar och analyser av räkenskaper, förvaltning och årsredovisningar.

  • Du jobbar i team, ofta mot olika branscher och verksamheter, för att skapa variation och nätverkande.

Som en del av vårt team får du även generösa anställningsförmåner som kompletterar din arbetsupplevelse. Inom ramen för din roll uppmuntrar vi en kultur av frihet under eget ansvar, där du ges betydande handlingsutrymme. Vi skräddarsyr en personlig utvecklingsplan för dig, baserat på dina individuella mål och önskemål om din karriär.

Vi söker dig som har en akademisk examen inom ekonomi med relevant inriktning. Som person är du analytisk och lösningsorienterad och värdesätter att ge kunderna bästa möjliga service. Våra kunder omfattas av svenska och internationellt ägarledda företag inom olika branscher. För att trivas och lyckas i vår organisation är det av avgörande du innehar starka språkkunskaper, i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Om tjänsten

Placeringsort: Lund

Anställningsform: Tillsvidaretjänst med 6 månaders provanställning

Tjänstgöringsgrad: Heltid

Startdatum: 2 september 2024

Vill du starta din karriär på ett företag som sätter dig och din personliga utveckling i fokus? Tveka inte att söka till Baker Tilly MLT!

Varmt välkommen att skicka in din ansökan!

Baker Tilly MLT KB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
07 juli 2024 (49 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren